pár perc után rajta volt a számlán...sorra raktam az 3x pénzt fizetett!:D
Az anonim asztaloknál a HMnek vagy a PTnek meg kellene jelenítenie rendesen a HUDban a statokat amíg egy adott asztalnál ülök? Nekem a HMben 1 asztalon jelenik meg (a 6ból mondjuk) és ha mondjuk Player1 helyére beül egy másik játékos, akkor összeadja a Player1 helyén lévő játékosok statjait amíg az asztalnál ülök.
Valakinek tapasztalat?
Valakinek tapasztalat?
Tegnap PT4-hez kijött valami frissítés az anonim asztalokhoz de még nem volt időm letesztelni.
Tegnap PT4-hez kijött valami frissítés az anonim asztalokhoz de még nem volt időm letesztelni.
Kösz a válaszokat! Ha majd tesztelted, oszd meg esetleg a tapasztalatokat. :)
Üdv. "Fel a csúcsra" promón vki elérte a legfelső szintet? Ha igen, akkor leírná nekem, hogy mennyit kapott érte? Köszi
yepp, 380 körül.
Másnál is előfordul, hogy nem kerül vissza pénz a számlájára ? Nekem tegnap reggel , feltűnt hogy session után hiányzik vagy 30 euro , írtam a live chatnek, ott azt mondta a csaj látja, de továbbítja valami részlegnek és majd szól ha megoldják. Délután meg küldte a levelet, hogy nem hiányzik a pénz , minden rendben van. Már kezdtem azt hinni, hogy én néztem el valamit, erre ma reggel jóváírták. Szóval figyeljetek erre oda, mert ilyen alapon be is nyelhették volna.
Másnál is előfordul, hogy nem kerül vissza pénz a számlájára ? Nekem tegnap reggel , feltűnt hogy session után hiányzik vagy 30 euro , írtam a live chatnek, ott azt mondta a csaj látja, de továbbítja valami részlegnek és majd szól ha megoldják. Délután meg küldte a levelet, hogy nem hiányzik a pénz , minden rendben van. Már kezdtem azt hinni, hogy én néztem el valamit, erre ma reggel jóváírták. Szóval figyeljetek erre oda, mert ilyen alapon be is nyelhették volna.