Az normális hogy 15 percenként disconnectel? Lehet a sima XP-vel van baja? A nettel minden rendben.
Nagyon jó lenne egy cikk arról, hogy a mai napig rossz a szoftverük, ami miatt egy tornán rengeteget lehet bukni, és soha nem kártalanítják a játékosokat! Illene mindenkinek tudni a kockázatokról, aki ide be akar fizetni!
Basszus gyerekek, írjatok már valami biztatót. Ide akarok menni.
Sok a fish?
Lehet játszani NL20 - NL100 környékén?
hugs and kisses: Tesla
Most:
NL25: 52 fő
NL50: 19 fő
NL100: 26 fő
De ezt a létszámot oszd le minimum néggyel mert ahány asztalnál ülsz azt mindig plusz egynek veszi.
Így ténylegesen kb. negyede, ötöde, hatoda a valós létszám.
GL
hát, lehet, hogy bekockáztatom a fél rollt. Valaki megpróbál lebeszélni? xD
Ahogy érzed - mindenesetre a fagyás(ok) szinte garantálhatóak (nekem hat asztalon rendszeresen visszatérő jelenség)
Tegnap elszántam magam, hogy befizetek. Nem hagyták, kelet-európaiaknak nem lehet skrill-t használni. Akkor én sem erőltetem a játékot...
Tegnap elszántam magam, hogy befizetek. Nem hagyták, kelet-európaiaknak nem lehet skrill-t használni. Akkor én sem erőltetem a játékot...
A support nem ezt mondta, de lehet hogy simán hülye volt, nem ő lenne az első....
Kelet-európaiak ELSŐ befizetésre nem használhatják a Skrillt. Az első (bankkártyás/számlás) befizetés után lehetőséged nyílik Skrillel is befizetni.