Ugyan ez van nekem is csak nekem SNG-k fagytak ki. Lassan 4 hete válaszolnak nekem is.....
Van egy kis problémám a teremmel, és nem tudom már, hogy hova írjak, mert az unibet support nem válaszol az e-mailjeimre, a live-chat-et eddig 4szer kerestem meg (3X angolul, 1X magyarul), és mindig azt a választ kaptam, hogy e-mailben majd értesítenek, de ez már több mint 3 hete volt, és egy e-mailt sem kaptam (a spameket is megnéztem:/) . A legnagyobb probléma, hogy 3 különböző napon játszottam náluk mtt-ket, és mindháromszor több mint fél órára kifagyott a szoftver, ha pedig vissza tudtam lépni, auto sitout-ra rakott, és folyamatosan dobálta a lapjaimat, ami sajnos nem a korai vakszinteken történt, és ez nekem 400€ kárt okozott. Most nem tudom, hogy mit csináljak, mert a support abszolút nem válaszol semmire. Nincs valakinek valamilyen ötlete?
[Attention] Unibet leaves Microgaming - Party-Style incoming :/ - Page 76 - Internet Poker - Online Poker Forum
Itt ha megtudod fogalmazni angolul a problémádat , vagy írsz a Sciolist nevű embernek privátot valószínű fogsz választ kapni a kérdéseidre .
Az Unibet engedélyezte hogy a forintos számlám helyett nyiisak egy eurosat. Esélytelen vajon, hogy ezt az akadémián keresztül nyissam?
Sziasztok két kérdésem lenne a teremmel kapcsolatban;
Még régebben regisztráltam PA-n keresztül, de most megnéztem és valamiért nem látom az "akadémiás termeim" között. Ennek az új szoftver/network az oka vagy egyéb probléma van? Az aktuálisan futó rakeracen résztveszek ettől függetlenül ha anno innen regisztráltam(és rakerace-en is részt vettem)
Másik kérdés a szoftverrel kapcsolatos multitablezni lehet azért vagy csak egy asztal mehet egy limiten?(befizetés nélkül nem nagyon tudtam tesztelni)
köszi
Az oldalon az akadémiás termeim lista nem tökéletes sajnos, de ha régen valóban innen regeltél, és sikeresen hozzá lett rendelve, akkor ezzel most sem lesz gond, és a rakeracen is ott leszel.
Kellemetlen a szoftver a komoly multitablingre, mert kicsinyítve már elég nehezen átlátható, de lehet. Nem tudom mennyi a max. asztalszám, de legalább 12.
Az akadémiás termekhez szerintem manuálisan kell beírni a nicket. Attól, hogy ott nem szerepel, be lehetsz kötve.
Kaptam egy levelet az Unibettől, miszerint 12 hónapja inaktív a számlám, és, hogy ezért minden ezt követő hónapban 5 euró kezelési költséget fognak levonni, viszont, ha az emailtől számított 30 napon belül aktiválom a számlám, akkor nem vonnak le semmilyen összeget.Ez valóban így van? Még egy teremtől sem kaptam hasonló levelet, és eléggé hihetetlen, hogy havonta 5 eurót levonnak csak azért, mert egyszer regisztráltam egy számlát, amit sohasem használtam.
Kaptam egy levelet az Unibettől, miszerint 12 hónapja inaktív a számlám, és, hogy ezért minden ezt követő hónapban 5 euró kezelési költséget fognak levonni, viszont, ha az emailtől számított 30 napon belül aktiválom a számlám, akkor nem vonnak le semmilyen összeget.Ez valóban így van? Még egy teremtől sem kaptam hasonló levelet, és eléggé hihetetlen, hogy havonta 5 eurót levonnak csak azért, mert egyszer regisztráltam egy számlát, amit sohasem használtam.
Megy rajta a PT4?