Lancelot
Válasz netfalo kommentjére
2014. júl. 26. 16:19
Nem vágom nagyon ezt az új küldetéses dolgot. Mennyi idő vagy hand kb 1 millió pontot gyűjteni kis és nagy küldetésekből, mondjuk NL10-NL25 limiteken?
Banderasz
Válasz Lancelot kommentjére
2014. aug. 12. 16:44
Neketek van moneybookers? Nekem egy szó nélkül kivették a cashierből, pedig elég gyakran használtam. Lehet pont ezért. :(
Tir-X
Válasz Lancelot kommentjére
2014. aug. 12. 17:01
Nem vágom nagyon ezt az új küldetéses dolgot. Mennyi idő vagy hand kb 1 millió pontot gyűjteni kis és nagy küldetésekből, mondjuk NL10-NL25 limiteken?
Kb egy fél élet :D:P De ha sokat tolod, kicsit kevesebb :)
Najó, nem, de nagyon sok, a 3 hónapos VIP ciklusba bőőőőven nem férne bele.
Banderasz
Válasz Tir-X kommentjére
2014. aug. 12. 18:05
Van valakinek skrill fizetési lehetőség vagy megnyugodhatok hogy esélytelen elintézni hogy visszategyék?
gabor24
Válasz Banderasz kommentjére
2014. aug. 14. 19:32
Van valakinek skrill fizetési lehetőség vagy megnyugodhatok hogy esélytelen elintézni hogy visszategyék?
Nekem sincs. Sikerült elintézni hogy visszategyék?
Zolido
Válasz netfalo kommentjére
2014. aug. 14. 19:48
Első befizetést csak számláról lehet megtenni azt hiszem. Utána már lesz skrill.
Banderasz
Válasz Zolido kommentjére
2014. aug. 14. 19:56
Első befizetést csak számláról lehet megtenni azt hiszem. Utána már lesz skrill.
Igen pontosan igy tortent. Eloszor befizettem kartyarol, engedelyeztek a skrill utana meg levettek. Beszeltem a supportal, bullsitelt nekem hogy szol az illetekeseknek es majd kapok egy e-mailt (azota is jon). Mikor masodszorra beszeltem azt montak hogy "buisness decision" a romanoktol, bulgaroktol is elvettek a skrillt. De ahogy latom nem minden magyartol.
fLeSs
Válasz WellPlayed kommentjére
2014. aug. 17. 15:17
Kelet-európaiak ELSŐ befizetésre nem használhatják a Skrillt. Az első (bankkártyás/számlás) befizetés után lehetőséged nyílik Skrillel is befizetni.
Lehet hogy hülye kérdés, de Neteller vagy Skrill bankkártyáról sem fizethetek be elsőre?
fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2014. aug. 25. 11:24
Lehet hogy hülye kérdés, de Neteller vagy Skrill bankkártyáról sem fizethetek be elsőre?
Válaszolok magamnak (beszéltem a chat supporttal): Neteller/Skrill bankkártyáról sem lehet befizetni, hiába bankkártya mert ha Skrilles/Netelleres, akkor az nem jó. (lol)