Unibet poker
Ma teljesen idegre tett a terem!Cash games egy asztalon és legalább 4szer ujjra csatlakoztatott a terem és ráadásul döntő helyzetben!Jeleztem a terem felé a problémát de csak annyi nagyon sajnálják.Bisztos az a baj hogy sok asztal van megnyitva ,meg hogy rossz az internet kapcsolatom.Hiába mondtam hogy jó az internet kapcsolat és hogy egy asztalon játszom .Kicsi rollom el is ment.:mad:Nem hiszem hogy többet játszom az Unibeten valakivel meg eset már ilyen az Unibeten?
az normális, hogy minden teremnél ott van a regisztráció gomb az útmutató mellett, kivéve az unibetet?
Haverom ezért törte össze a gépét.Neki is ki-be kellett jelentkeznie,hogy tudjon játszani.Ő is ki készült ettől.
az normális, hogy minden teremnél ott van a regisztráció gomb az útmutató mellett, kivéve az unibetet?
Haverom ezért törte össze a gépét.Neki is ki-be kellett jelentkeznie,hogy tudjon játszani.Ő is ki készült ettől.
Az Unibetnél is ott van. Nem lehetséges, hogy valamilyen adblocker programot használsz?
Régebben engem is backodott ki, de ebben a hónapban egyszer se, pedig fut mellett ipoker, tényleg lehet, hogy a géped kevés.
Sziasztok!
Tényleg megszűnt itt a Neteller-es befizetés?
A Skrill-t sem látom, mégis a terembemutatónál ez az ajánlott partner...
???
Köszi, T79
Sziasztok!
???
Köszi, T79
Sziasztok!
???
Köszi, T79