buckaroo
Válasz netfalo kommentjére
2016. jún. 29. 11:01
Azt be lehet valahol állítani, hogy az aktív asztal előugorjon? Köszi!
Tosinnyo
Válasz buckaroo kommentjére
2016. jún. 29. 11:53
Azt be lehet valahol állítani, hogy az aktív asztal előugorjon? Köszi!
Igen, be lehet: a setting alatt a 'Table Priorisation'-t kell on-ra állítani!
Greyboy
2016. júl. 3. 18:38
Van valakinek ebben a teremben skrill befizetési lehetősége?
Banderasz
Válasz Greyboy kommentjére
2016. júl. 3. 19:56
Nekem nemreg lett megint elerheto a skrill befizetes. Eddig csak kifizetni tudtam skrillre. Nem emlekszem pontosan de kb 1 -1,5 eve vettek el a skrill/neteller befizetest, most megint engedik.
As Roma
Válasz Banderasz kommentjére
2016. júl. 4. 12:28
Nekem nemreg lett megint elerheto a skrill befizetes. Eddig csak kifizetni tudtam skrillre. Nem emlekszem pontosan de kb 1 -1,5 eve vettek el a skrill/neteller befizetest, most megint engedik.
Nekem sem depositra sem cash outra nem elérhető sem a skrill sem a neteller...Ez mégis ,h lehetséges?Vki esetleg tudna vmi megoldást erre ...?Admin ?
balage25
Válasz As Roma kommentjére
2016. júl. 4. 13:35
Nekem sem depositra sem cash outra nem elérhető sem a skrill sem a neteller...Ez mégis ,h lehetséges?Vki esetleg tudna vmi megoldást erre ...?Admin ?
Szia!
Eddig nekem sem engedete, hogy be- illetve kifizessek SKRILL-re, NETELLER-re, de most megnéztem és mehet mindkettőre, annyi, hogy írja : "Mielőtt kifizetést kezdeményezhetnél ezzel az eszközzel, végre kell hajtanod vele egy befizetést is". De ez mindenhol így van.
As Roma
Válasz balage25 kommentjére
2016. júl. 4. 14:17
Szia!
Eddig nekem sem engedete, hogy be- illetve kifizessek SKRILL-re, NETELLER-re, de most megnéztem és mehet mindkettőre, annyi, hogy írja : "Mielőtt kifizetést kezdeményezhetnél ezzel az eszközzel, végre kell hajtanod vele egy befizetést is". De ez mindenhol így van.
Még egyszer leirnám akkor:Nem opció BEFIZETÉSRE a skrill/neteller nálam vmiért...Tisztában vagyok a be /kifizetés általános jellemzőivel,de azért köszi...
balage25
Válasz As Roma kommentjére
2016. júl. 4. 14:50
Még egyszer leirnám akkor:Nem opció BEFIZETÉSRE a skrill/neteller nálam vmiért...Tisztában vagyok a be /kifizetés általános jellemzőivel,de azért köszi...
Szia!
Nem is feltételeztem, hogy nem vagy tisztában vele, nem okoskodni akartam. Csak leírtam, hogy eddig nem sem engedte, de most már feldobja a be- illetve kifizetési lehetőségnél is.
fejes1988
Válasz balage25 kommentjére
2016. júl. 4. 14:59
Szia!
Nem is feltételeztem, hogy nem vagy tisztában vele, nem okoskodni akartam. Csak leírtam, hogy eddig nem sem engedte, de most már feldobja a be- illetve kifizetési lehetőségnél is.
Eddig is feldobta, mert azok akik a szabályozás előtt fizettek be valamelyik e-walletről, azoknak most is engedi az Unibet az ezekre történő kifizetést.
Akik nem, azoknál is látszik a cashierben mindkettő.
Gaabeesz
2016. júl. 4. 19:27
Új regisztrációnál akkor lehet használni neteller/skrillt ki-befizetesre vagy nem?
Köszi