Nem.
Skrill
Új regisztrációnál akkor lehet használni neteller/skrillt ki-befizetesre vagy nem?
Köszi
Lehet itt vhogy note-olni,játékost jelölni,szinezni stb ?köszi
Lehet itt vhogy note-olni,játékost jelölni,szinezni stb ?köszi
Újra játszanék
Sziasztok!
Régebben rendszeresen pókereztem, azonban egy éve egyáltalán nem játszottam. Most szeretnék ismét játszani picit és ahogy nézelődtem itt az akadémián az Unibet jó választásnak tűnik, megbízható a terem és gyengék a játékosok.
A kérdésem az lenne, hogy jelenleg, hogy áll az online póker itthon? El lehet érni a termeket (az Unibet termét) simán vagy trükközni kell vpn-nel vagy valami hasonlóval? Kifizetéseket ellenőrzik?
Az Unibet elérhető, nem kell trükközni semmivel. A kifizetések ellenőrzését nem tudom mire érted pontosan, úgy tippelem, hogy magyar bankszámlára való kifizetésre gondolsz. Úgy tudom nagyobb összeghatár elérése esetén lehet ellenőrzés, párszáz vagy párezer dollárokból nem hiszem, hogy gondod lesz, még ha bankszámlát használsz, akkor sem.
Néhány teremnél kell trükközni azt hiszem, de a legtöbb elérhető. Itt van egy oldal erről, de nem tudom mikor lett frissítve: https://poker-akademia.com/statikus/blokkolas/
Nálatok is beszart az oldal?
Nálatok is beszart az oldal?
Az Unibet elérhető, nem kell trükközni semmivel. A kifizetések ellenőrzését nem tudom mire érted pontosan, úgy tippelem, hogy magyar bankszámlára való kifizetésre gondolsz. Úgy tudom nagyobb összeghatár elérése esetén lehet ellenőrzés, párszáz vagy párezer dollárokból nem hiszem, hogy gondod lesz, még ha bankszámlát használsz, akkor sem.
Néhány teremnél kell trükközni azt hiszem, de a legtöbb elérhető. Itt van egy oldal erről, de nem tudom mikor lett frissítve: Blokkolás
Néhány teremnél kell trükközni azt hiszem, de a legtöbb elérhető. Itt van egy oldal erről, de nem tudom mikor lett frissítve: Blokkolás