Mandras
Válasz netfalo kommentjére
2016. júl. 4. 19:38

Nem.

kpuzsa
Válasz Gaabeesz kommentjére
2016. júl. 4. 20:46

Skrill

Új regisztrációnál akkor lehet használni neteller/skrillt ki-befizetesre vagy nem?
Köszi

1. alkalommal csak más módokon.
2. befizetést engedi (jelenleg) Skrillen.

As Roma
Válasz kpuzsa kommentjére
2016. júl. 6. 9:35

Lehet itt vhogy note-olni,játékost jelölni,szinezni stb ?köszi

Tir-X
Válasz As Roma kommentjére
2016. júl. 6. 13:41

Lehet itt vhogy note-olni,játékost jelölni,szinezni stb ?köszi

Egyiket sem lehet.

makmakmak
Válasz Tir-X kommentjére
2016. júl. 7. 22:16

Újra játszanék

Sziasztok!

Régebben rendszeresen pókereztem, azonban egy éve egyáltalán nem játszottam. Most szeretnék ismét játszani picit és ahogy nézelődtem itt az akadémián az Unibet jó választásnak tűnik, megbízható a terem és gyengék a játékosok.
A kérdésem az lenne, hogy jelenleg, hogy áll az online póker itthon? El lehet érni a termeket (az Unibet termét) simán vagy trükközni kell vpn-nel vagy valami hasonlóval? Kifizetéseket ellenőrzik?

Tir-X
2016. júl. 7. 23:11

Az Unibet elérhető, nem kell trükközni semmivel. A kifizetések ellenőrzését nem tudom mire érted pontosan, úgy tippelem, hogy magyar bankszámlára való kifizetésre gondolsz. Úgy tudom nagyobb összeghatár elérése esetén lehet ellenőrzés, párszáz vagy párezer dollárokból nem hiszem, hogy gondod lesz, még ha bankszámlát használsz, akkor sem.

Néhány teremnél kell trükközni azt hiszem, de a legtöbb elérhető. Itt van egy oldal erről, de nem tudom mikor lett frissítve: https://poker-akademia.com/statikus/blokkolas/

As Roma
2016. júl. 8. 12:08

Nálatok is beszart az oldal?

Tir-X
Válasz As Roma kommentjére
2016. júl. 8. 12:40

Nálatok is beszart az oldal?

Most léptem be, nálam minden működik.

tonyi
Válasz Tir-X kommentjére
2016. júl. 8. 17:43

Az Unibet elérhető, nem kell trükközni semmivel. A kifizetések ellenőrzését nem tudom mire érted pontosan, úgy tippelem, hogy magyar bankszámlára való kifizetésre gondolsz. Úgy tudom nagyobb összeghatár elérése esetén lehet ellenőrzés, párszáz vagy párezer dollárokból nem hiszem, hogy gondod lesz, még ha bankszámlát használsz, akkor sem.

Néhány teremnél kell trükközni azt hiszem, de a legtöbb elérhető. Itt van egy oldal erről, de nem tudom mikor lett frissítve: Blokkolás

mi az az összeghatár, és ki végez ellenőrzést?

makmakmak
Válasz Tir-X kommentjére
2016. júl. 8. 18:36

Néhány teremnél kell trükközni azt hiszem, de a legtöbb elérhető. Itt van egy oldal erről, de nem tudom mikor lett frissítve: Blokkolás

Köszi a választ Tir-X. :) Igen a magyar bankszámlára való kifizetésre gondoltam, hogy a bankok mennyire jelentik ezeket a pénzeket. Illetve érdemes-e valami közvetett módon kezelni ezeket? Neteller? Skrill? Itt az oldalon utóbbit láttam, mint ajánlott fizetési partner, de gondolom ők levonnak valamennyi jutalékot minden tranzakciónál. Ha esetleg ezzel kapcsolatban tudnál még tanácsot adni, azt szívesen venném.

Élő ügyfélszolgálat