Hali!
Nekem már megjött két kifizetésem most várom a harmadikat. Lehet hogy véletlen, de nekem is egy durvább hangvételű chat után pár nappal küldték ki a pénzt.
Kifizetett withdrawok(kb 1 hónapot vártam):
05.03 - banki átutalás
05.13 - moneybookers
A harmadikat 06.13-án kértem ki, ami kb tizede az első két kiutalásnak, de most már a finance team-nek írt emailjeimre sem válaszolnak.
Username: Csygi és nem az akadémián keresztül regeltem.
Részvétem a többieknek!
Jó read volt még márciusban cashoutolni az összeset! :)
1 apróság azért: kb 1 v 2 hónapja linkszpontokból vettem Stoxpóker tagságot, akkor még volt a shopban. Aztán nem történt semmi, írtam is nekik, válaszolták várjak, majd kicsit elfelejtettem a dolgot... aztán nézem, egy ideje már nincs ilyen!
Szóval nemcsak a pénzt, a pontokat is benyeli, lol.
Új fejlemények:
A Raketherake affi oldal megszakította a kapcsolatot a linx-szel. A havi rake race tegnap le lett zárva és 50%-on ki lettek fizetve.
Kezd olybá tűnni hogy nagy bajban van a linx. Bár ennek ellenére a játékos szám nem csökken.
Hali! Én is csatlakoznék a linxes listához, durván egy hónapja kértem ki a pénzt netellerre, az uccsó emailemre már nem válaszoltak.
Akadémián keresztül regeltem, screen name: berodia
Ha meg tudnátok kicsit sürgetni megköszönném.
Új fejlemények:
A Raketherake affi oldal megszakította a kapcsolatot a linx-szel. A havi rake race tegnap le lett zárva és 50%-on ki lettek fizetve.
Kezd olybá tűnni hogy nagy bajban van a linx. Bár ennek ellenére a játékos szám nem csökken.
Helyesbítek: azon a téten nincs kevesebb asztal/játékos ahol én tologatom, illetve meg szoktam nézni a többi tétet is.
Remélem nem fognak a játékosok menekülő patkányokat játszani egy süllyedő hajón.
Helyesbítek: azon a téten nincs kevesebb asztal/játékos ahol én tologatom, illetve meg szoktam nézni a többi tétet is.
Remélem nem fognak a játékosok menekülő patkányokat játszani egy süllyedő hajón.
Én most vontam vissza 3.5k$-t, hogy termeljem a raket.
2+2 sokan választották ezt az utat.
És ezért a nemes cselekedetért milyen plussz juttatást kapsz, hogy nem hagyod őket "tönkremenni"?
Tudom hogy ez az egyetlen megoldás ha a pénzhez akar mindenki jutni, de nem vagyok benne biztos, hogy pár ember(lehet ez 10-20) rake termelése megoldja ezt a problémát, illetve mi arra a garancia hogy ezután ki fognak fizetni?
Sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek, de ezek után én biztos nem bíznék meg a teremben, inkább "eljátszanám", de ez csúnya dolog tudom, bár jelen helyzetben talán bocsánatos bűnnek számítana.
A legjobbakat.
Ui.: és mit kap az a pár játékos aki marad rake-t termelni attól a többitől aki csak várja pénzt ha sikerül így megoldani? :D