Ha nem játszok, akkor 100%, hogy nem kapok semmit, így legalább van valami esély rá.
Veszteni valóm csak az időmből van sajnos (meg talán így előre lehet keveredni a várakozók listáján is :D).
Elég ehhez kb. 100 ember, 1000$-os átlaggal számolva az kapásból 100k$ lenne.
Azon egyébként nem gondolkoztál, hogy nem lenne -e érdemesebb átjátszani egy másik terembe a hálózatból a pénzt.
Mondjuk a legmagasabb HU SNG-ken, vagy NL5-10k-n, persze úgy, hogy rake is termelődjön azért...
Mondták, ezzel ne is próbálkozzunk, egyből zárolják a számlát...
Ha nem játszok, akkor 100%, hogy nem kapok semmit, így legalább van valami esély rá.
Veszteni valóm csak az időmből van sajnos (meg talán így előre lehet keveredni a várakozók listáján is :D).
Elég ehhez kb. 100 ember, 1000$-os átlaggal számolva az kapásból 100k$ lenne.
LOL, elég vicces...vagyis inkább szánalmas
Fizetni nem tudunk, de a pénzed meg ne próbáld kimenteni(HU CG-ért még megértem h zárolnak, ha átnézik a HH-kat és látják az egyértelmű átjátszást...na de SNG-be ha kifizeted a fee-t onnantól semmi közük az egészhez szvsz, ja persze tudom álomvilágban élek de ez tényleg felháborító)...gondolom ha csőd lesz akkor majd inkább a vezérek akarják magukénak tudni...
feltételezem sokan bevállalnák a fee-vel járó veszteséget h biztonságban tudhassák a pénzüket...
393K-t írtak a 2+2-n meg itt is.
Legyen mondjuk 500K tartozásuk.
Ehhez legalább 600K rake-t kell termelnie a teremnek, hisz nem az egész összeg az övüké.
A havi költségekről nem tudunk, de ezek is több 10K(bár a góré havi fizuja lehet 100K-is :D).
Mennyi idő kitermelni ezt a 600K-t minimum?
Hónapok!
Ezidáig is elteltek hónapok, érdemben mégsem történt semmi, főleg nem nyugtattak meg senkit sem e-mail-ben, sem sehogy.
Vagy nem mondták azt, hogy bocs gyerekek, ha a pénzetekhez akartok jutni akkor termeljetek x rake-t.
A kérdés inkább az, hogy mi a biztosíték arra hogy ezt a plussz rake termelést a pénzetekkel együtt nem nyúlják le?
Honnan lehet tudni hogy ki akarják fizetni egyáltalán és már nem temették el a céget?
Régebben láttam hogy volt havi rake verseny náluk, ki lehetett volna számolni, hogy megéri-e az nekik, ha nem akkor nyilván való hogy valakinek a számlájára mosták ki a pénzt(mondjuk aki megnyerte, vagy az első 5-15 helyezettnek), ha megérte akkor is elképzelhető.
No nem akarok senkit riogatni, tényleg egy kalappal, de előtte az a pár ember veled egyetemben talán tárgyalhatna valami góréval a teremnél a részletekről, mielőtt fejest ugrotok az ismeretlenbe.
Ez csak a saját véleményem.
Ha nem játszunk, akkor 100%, hogy nincs pénz.
Ha játszok, akkor sem valószínű, de legalább van rá esély (mondjuk 1%).
Az nekem meg mindegy, hogy a többi x$-t kifizetik-e a többieknek.
De ebből te honnan tudod, hogy melyik játékos az aki ténylegesen az Eurolinxen keresztül reggelt, és nem olyan aki esetleg a hálózat más terméből?
Ezek szerint ha jól értelmezem a fenti hsz-eket, ha nem termelek raket akkor nem fizet a terem??? Illetve ha termelek valószínű akkor sem? Ezt 2009-ben hogy csinálhatja meg egy terem? Egyáltalán hogy nyúlhatják le a pénzem büntetlenül? Lehet én vagyok naiv de ez enyhén szólva nevetséges! Nem létezek valami szervezet amely ilyenkor képviselné a játékosokat és kötelezné a termet a kifizetésre? wtf
Még a cashout előtt rendeltem a VIP shopból, ez is több mint egy hónapja volt, most írtak hogy a rendeléesem törölték, mert megszűnt a shop, de a pontjaim nagyvonalúan visszaadják... Azt írják hogy felhasználhatom őket versenyekhez... Na ja, csak épp azt felejtették el odaírni hogy hiába nyerek a versenyen, a pénzt úgysem tudom kivenni... hát köszi srácok...
Egyre reménytelenebb a helyzet úgy tűnik... :(