roly55
Válasz barnanag kommentjére
2008. nov. 19. 19:13

Van egy erste-s visa electron bankkártyám ami nem dombornyomott. Erre is utalhatok -8k nélkül?

Jimmybooy
Válasz roly55 kommentjére
2008. nov. 19. 19:59

Van egy erste-s visa electron bankkártyám ami nem dombornyomott. Erre is utalhatok -8k nélkül?

Nekem Raif-os van de nem vontak le semmit csak a 2,26$ Fee-t.

roly55
Válasz Jimmybooy kommentjére
2008. nov. 19. 20:08

úgy olvastam hogy regisztrációnál levonnak vmi összeget a számláról amit meg kell erősítenem a pontos összeg megadásával. namármost ezt $-ban kérik de az egyenleg különbség nyílván forintban látszik. milyen árfolyamon kell átváltani?

medgypeti
Válasz barnanag kommentjére
2008. nov. 19. 20:09

Nem tudjátok mennyi idő alatt ér ide az "address verification" levél?Elértem a tranzakciós limitet, és nem enged befizetni...:confused:

roly55
Válasz medgypeti kommentjére
2008. nov. 19. 20:15

ahogy olvastam a hsz-eket 100$ alatt nem vontak le 8k-t úgyhogy reménykedem hogy a szaros 70$ -omat nem kúrtítják meg ennyivel... lehet naiv vagyok

naná hogy
Válasz roly55 kommentjére
2008. nov. 19. 20:35

úgy olvastam hogy regisztrációnál levonnak vmi összeget a számláról amit meg kell erősítenem a pontos összeg megadásával. namármost ezt $-ban kérik de az egyenleg különbség nyílván forintban látszik. milyen árfolyamon kell átváltani?

Netbankon keresztül nézd meg hogy mennyi dollárral terhelték meg a számlád centre pontosan, ha nincs ilyen akkor telebank, ha ez sincs akkor menj be a fiókba és kérdezdd meg, ne ők számolják vissza, hanem mondják meg centre pontosan(soha nem fogják centre pontosan visszaszámolni!)
24 óránként egy lehetőséget van próbálkozni.

Üdv

naná hogy
2008. nov. 19. 20:36

Nem tudjátok mennyi idő alatt ér ide az "address verification" levél?Elértem a tranzakciós limitet, és nem enged befizetni...:confused:

Nekem régen egy hét volt, de fél éve zárolva is van :D Szal inkább legyen meg 2 hét alatt, és ne baszakodjanak veled :D
Egyébként 1-2 hét, Zágrábból küldik.

Üdv

Ui: miért nincs még netellered? ha minden doksid megvan akkor 2 hét alatt van egy extended accod!

ZoliHUN
Válasz naná hogy kommentjére
2008. nov. 19. 21:54

érdeklődés

Érdeklődni szeretnék, hogy mi a teendő akkor ha azt írja ki a mb. hogy nem jó a bankkódom... Amikor érvényesíteni szeretném a bankszámlámat!?

medgypeti
Válasz naná hogy kommentjére
2008. nov. 19. 21:58

Nekem régen egy hét volt, de fél éve zárolva is van :D Szal inkább legyen meg 2 hét alatt, és ne baszakodjanak veled :D
Egyébként 1-2 hét, Zágrábból küldik.

Üdv

Ui: miért nincs még netellered? ha minden doksid megvan akkor 2 hét alatt van egy extended accod!

Megvan csak még nem extended.De ezek után tuti megcsinálom!

naná hogy
2008. nov. 19. 22:17

Megvan csak még nem extended.De ezek után tuti megcsinálom!

A doksik beküldése után kb 5-10nap amíg feldolgozzák, nem kell megvárni amíg e-mailt küldenek, be kell lépni, és ott kiírja, ha ez megvan, akkor live chat(nekem 2 óra volt amíg sorra kerültem) velük megbeszélni, hogy hívjanak, majd 1-4 óra múlva csörömpölnek és ennyi.

Élő ügyfélszolgálat