Van egy erste-s visa electron bankkártyám ami nem dombornyomott. Erre is utalhatok -8k nélkül?
Van egy erste-s visa electron bankkártyám ami nem dombornyomott. Erre is utalhatok -8k nélkül?
úgy olvastam hogy regisztrációnál levonnak vmi összeget a számláról amit meg kell erősítenem a pontos összeg megadásával. namármost ezt $-ban kérik de az egyenleg különbség nyílván forintban látszik. milyen árfolyamon kell átváltani?
Nem tudjátok mennyi idő alatt ér ide az "address verification" levél?Elértem a tranzakciós limitet, és nem enged befizetni...:confused:
ahogy olvastam a hsz-eket 100$ alatt nem vontak le 8k-t úgyhogy reménykedem hogy a szaros 70$ -omat nem kúrtítják meg ennyivel... lehet naiv vagyok
úgy olvastam hogy regisztrációnál levonnak vmi összeget a számláról amit meg kell erősítenem a pontos összeg megadásával. namármost ezt $-ban kérik de az egyenleg különbség nyílván forintban látszik. milyen árfolyamon kell átváltani?
Nem tudjátok mennyi idő alatt ér ide az "address verification" levél?Elértem a tranzakciós limitet, és nem enged befizetni...:confused:
érdeklődés
Érdeklődni szeretnék, hogy mi a teendő akkor ha azt írja ki a mb. hogy nem jó a bankkódom... Amikor érvényesíteni szeretném a bankszámlámat!?
Nekem régen egy hét volt, de fél éve zárolva is van :D Szal inkább legyen meg 2 hét alatt, és ne baszakodjanak veled :D
Egyébként 1-2 hét, Zágrábból küldik.
Üdv
Ui: miért nincs még netellered? ha minden doksid megvan akkor 2 hét alatt van egy extended accod!
Megvan csak még nem extended.De ezek után tuti megcsinálom!