Fouad boy
Válasz Jimmybooy kommentjére
2008. nov. 19. 9:50

Szuasztok
Regeltem a MB-on és szeretnék majd átutalni pénzt bank átutalással.
De kell a moneybookers információ(referencia )stb amit tudok is csak egyet nem mi a moneybookers számlaszáma mert enélkül nem tudok utalni
Account holder:
Bank:
City/Town:
SWIFT:
IBAN:
Account currency:
Reference:
Ezek vannak megadva de acoount number?
Tudna nekem valaki segíteni
Köszi előre

vinczesz
Válasz Fouad boy kommentjére
2008. nov. 19. 11:14

Szuasztok
Regeltem a MB-on és szeretnék majd átutalni pénzt bank átutalással.
De kell a moneybookers információ(referencia )stb amit tudok is csak egyet nem mi a moneybookers számlaszáma mert enélkül nem tudok utalni

Amikor odakattintasz a Bank transfer opcióra az MB-n, akkor kiírja:

Account holder: Moneybookers Ltd.
Bank: Commerzbank
City/Town: Frankfurt
SWIFT: COBADEFF
IBAN: DE23500400000581732500
Account currency: EUR, USD, GBP, CAD, JPY, SGD, HUF
Reference: 4203035 Your user ID - MUST BE PROVIDED!

Fouad boy
Válasz vinczesz kommentjére
2008. nov. 19. 11:34

Igen tudom hogy ezt írja ki,de amikor a bankomból szeretnék utalni akkor kéri a moneybookers számlaszámát is az 24 számjegy azt hogy tudom meg?

Piszok Alfréd
Válasz Fouad boy kommentjére
2008. nov. 19. 12:18

Mivel nemzetközi utalás, ez az IBAN szám.
GL

laca8787
Válasz Piszok Alfréd kommentjére
2008. nov. 19. 12:27

Sziasztok!

OLYAN KÉRDÉSEM LENNE HOGY MEG VAN E MÉG A 8 ROPIS LEVONÉS MB-N-S KIUTALÁSNÁL NEKEM OTP-S SZÁMLÁM IS FORINTOS MEG AZ MB-IS FORINTOS

vinczesz
Válasz laca8787 kommentjére
2008. nov. 19. 13:29

OLYAN KÉRDÉSEM LENNE HOGY MEG VAN E MÉG A 8 ROPIS LEVONÉS MB-N-S KIUTALÁSNÁL NEKEM OTP-S SZÁMLÁM IS FORINTOS MEG AZ MB-IS FORINTOS

VAN.

Jimmybooy
Válasz vinczesz kommentjére
2008. nov. 19. 15:37

Kellemesen csalódtam az MB-ről Visa-ra levételnél.
Tegnap kértem ki délután és mára meg is jött.
Igaz nem annyit vettem le mint szerettem volna, meg próbálkoztam sokszor, de egyszer bevillant egy 650$-os withd. gyorsan le is csaptam rá :)
217Ft-os árfolyamon váltották.

roly55
2008. nov. 19. 18:28

Sziasztok! Nem tudja valaki hogy milyen értékhatár felett vonnak le 8k-t kiutalásnál vagy azt minden összeg mellett levonják? Aki teszem azt csak 8000-t utal ki az nem kap semmit végül? Szerintetek kb 70 $-os összegből is levonják a 8 rugót mer az kurva nagy szopás lenne. több mint 50 %-os átutalási díj....?? létezik?

barnanag
2008. nov. 19. 18:57

Kellemesen csalódtam az MB-ről Visa-ra levételnél.
Tegnap kértem ki délután és mára meg is jött.
Igaz nem annyit vettem le mint szerettem volna, meg próbálkoztam sokszor, de egyszer bevillant egy 650$-os withd. gyorsan le is csaptam rá :)
217Ft-os árfolyamon váltották.

1 nap? Az kemény, grat :)

Én is kellemesen csalódtam, mert többet irtak jóvá a VISA kártyámra, mint amennyit lekértem (130e helyett 133e-t) lol, igaz ez 6 nap volt most is mint eddig mindig.

barnanag
Válasz roly55 kommentjére
2008. nov. 19. 18:59

Sziasztok! Nem tudja valaki hogy milyen értékhatár felett vonnak le 8k-t kiutalásnál vagy azt minden összeg mellett levonják? Aki teszem azt csak 8000-t utal ki az nem kap semmit végül? Szerintetek kb 70 $-os összegből is levonják a 8 rugót mer az kurva nagy szopás lenne. több mint 50 %-os átutalási díj....?? létezik?

Olvass vissza és megtudod, hogy 8k-t vonják kegyetlenül. Regeld be a VISA kártyád és akkor csak %-os fee van. De szerintem még kicsit forgassad azt a sok pénzt, hogy még több legyen ;)

Élő ügyfélszolgálat