sziasztok.
Most regisztrálnék be Moneybookersre, kérdésem az lenne, hogy a Currency- nél mikor regisztrálok milyen pénznemet válasszak? ide gondolom nem Ft-t kell, hanem Usd vagy Eur, ti melyiket használjátok?
Az általad kiválasztott pókerterem pénzneme szerint csináld szerintem...
(csak egy tipp)
én nekem sikeresen elvan írva a születési dátumom + még huf-os a számlám is ha írok a supportnak hogy javítsák ki akkor vajon zárolnak? mert ha pl kérnek papírokat sok idő photoshoppal megbuherálnom..
és azt kérhetem h rakják át $ számlámra ? vagy ez a kettő mind felejtős és inkább hagyjam a fenébe?
Nem tudok zöld ágra vergődni a Moneybookers-el.
Anno úgy egy éve csinaáltam magamnak egy Moneeybookers Ft-os accountot. Befizettem rá némi pénzt banki átutalással es használtam a pénzt különböző termekben.
Akkoriban Visa electron kártyám volt, ezt be is regisztráltam, de nem csináltam vele semmit.
Most nemrég lett Visa classic kártyám. A kártya Volksbankos. Az electront letiltottam és megadtam a classic adatait.
Nincs ellenőrizve, de a profilba mégis veryfied szerepel.
Próbáltam termekbe is befizetni. A Cake-re simán ment. A FTP nem engedte...
Lehet a Volksbankos kártya nem jo mindenhová??
A Moneybookers-re is próbáltam befizetni, de azt is csak ugy engedte, ha no-game opcioval tettem. Ha game opcio volt aktív akkor visszautasította a bank.
Most ugyan van pénzem a Moneybookers-en de azt nem tudom terembe befizetni, mert ugyebár no-game opcioval fizettem be.
Meg tudom ezt utólag változtatni? Hogy be tudjam fizetni terembe?
Ha kifizetni próbálok meg a Moneybookersről, akkor valami 510-528 Ft-nyi összeget próbál levonni a kártyámról (ezt így kíírja Ft-ban, mindig más összeget, de nagyjából ebben az intervallumban) de ezt is visszautasítja a bank.
Mit tudok most tenni???
Szeretném rendesen használni a kártyámat meg a Moneybookersemet is, hogy simán tudjak mindkettőről befizetni-kifizetni termekbe.
A van néhány bank amelyik nem szereti a szerencsejátékot:)Valószínüleg a Volksbank is ilyen.(olvasd el a bankkártyás topikot)Ha nyugodtan akarsz ki/be utalgatni csináltass cib vagy rafis kártyát! Ezekkel sehol nincs probléma!A MB-n levő pénzedet utald át egy ismerősödnek akiben megbízol aztán ő 1-2nap mulva visszautalja.Ezután már be tudsz vele fizetni pókertermekbe.
Ha nem lesz jelentkező írj privát üzenetet és megbeszéljük
Sziasztok!
Mivel K&H-s kártyám van, az egyetlen megoldás, hogy utalni tudjak MB-re, a banki átutalás...azonban mivel a német Commerzbanknál van a számlájuk, ezért nem kevés külföldi átutalási díjat felszámítanak (múltkor meg is szívtam). Van vkinek vmilyen ötlete ennek kivédésére, amellett, hogy menjek át másik bankhoz? :) (amúgy van egy nem használt Raiffeisen-es számlám, csak az font alapú, de végső esetben átíratom forint alapúra aztán azt fogom használni...)
update: bocsi, még jobban visszaolvastam, és látom sokaknak volt hasonló gondja. szóval akkor valszeg neteller-e való átállás lesz nekem is
Segítség kérés
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Pokerstars-on szeretnék játszani, de még soha nem utaltam pénzt.
Nézegettem a fórumokat és ez a Moneybooker-es megoldás lenne szimpatikus.
Az első kérdésem az lenne, hogy mi a különbség aközött, hogy ha egy visa kártyára utalok vagy egy bankszámlára?
A problémám az, hogy nekem csak sima bankkártyám van. Van OTP-s és Raiffeisenes is. Egyik sem Visa. Az egyik Master a másik Maestro.
Tehát nekem a banki átutalás jöhet szóba. Na most láttam valahol, hogy valami 8000HUF-ot vonnak le az OTP-nél?
A moneybookers-en ezt írják:
What does it cost to withdraw money?
Withdraw money via bank transfer: € 1.80 flat fee
Withdraw money via cheque: € 3.50 flat fee
Withdraw money via credit/debit card (Visa only): € 1.80 flat fee
Nem akarok nagy pénzben játszani, csak pár ezer forintról lenne szó, de ha mégis ki szeretném venni, akkor ne ússzon már el az egész mindenféle költségekre.
Érdemes egyáltalán banki átutalást használni, vagy inkább igényeljek kártyát?
Segítséget előre is köszönöm mindenkinek!
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Pokerstars-on szeretnék játszani, de még soha nem utaltam pénzt.
Nézegettem a fórumokat és ez a Moneybooker-es megoldás lenne szimpatikus.
Az első kérdésem az lenne, hogy mi a különbség aközött, hogy ha egy visa kártyára utalok vagy egy bankszámlára?
A problémám az, hogy nekem csak sima bankkártyám van. Van OTP-s és Raiffeisenes is. Egyik sem Visa. Az egyik Master a másik Maestro.
Tehát nekem a banki átutalás jöhet szóba. Na most láttam valahol, hogy valami 8000HUF-ot vonnak le az OTP-nél?
A moneybookers-en ezt írják:
What does it cost to withdraw money?
Withdraw money via bank transfer: € 1.80 flat fee
Withdraw money via cheque: € 3.50 flat fee
Withdraw money via credit/debit card (Visa only): € 1.80 flat fee
Nem akarok nagy pénzben játszani, csak pár ezer forintról lenne szó, de ha mégis ki szeretném venni, akkor ne ússzon már el az egész mindenféle költségekre.
Érdemes egyáltalán banki átutalást használni, vagy inkább igényeljek kártyát?
Segítséget előre is köszönöm mindenkinek!
Regisztráld be MB-re a kártyádat/kártyáidat! (Én első lépésben a rafissal próbálkoznék.) Meg kell nézni, hogy engedi-e a bank az ilyen irányú tranzakciókat. Szerintem a rafissal nem lesz gond, ahogy a Visa electron kártyái mennek, úgy valószínűnek tartom, hogy a Maestro is működni fog, és akkor csak az a 4-500 forintos levonás van a pénzmozgatásnál, amit az MB leszed.