A banki utalást mindenképpen felejtsd el, körülményes is, időigényes is, drága is...
Köszi a segítséget!
Akkor mit javasolsz?
Mondom, próbáld meg beregisztrálni a Maestrodat a Moneybookersre. A Rafi ilyen szempontból rugalmas bank, nehezen hiszem, hogy tiltanák a Moneybookersre illetve a Moneybookersről történő tranzakciókat bármelyik fajta kártyájuknál is. (Én is rafis kártyát használok, dolláros Visa Classicom van.) Ha megvan a regisztráció és az ellenőrzés a Moneybookers részéről, akkor tölts fel pénzt a Maestroddal az MB-accodra, majd onnan told át Starsra a pénzt, amit a játékra szántál, és onnantól tudsz kivenni minden további nélkül Moneybookersre lét Starsról, ahonnan már nem banki utalással küldöd tovább a pénzedet a számlád felé 8 ezerért tranzakciónként, hanem közvetlenül a beregisztrált kártyádra, és ekkor csak az a 450 forint körüli levonás van, ami a tranzakciós díj kártyás pénzmozgatás esetén a Moneybookersnél. A Stars ráadásul nagyon gyorsan fizet ki MB-re, sokszor instant kifizetés van, de legrosszabb esetben is 4-5 óra alatt ráteszik a pénzt Moneybookersre. Onnan pedig a Rafihoz nekem nagyon gyorsan meg szokott érkezni a lé, ha éjfélig kikérem, másnap délután 3/4 4 és 4 között menetrendszerűen megjön a kikért összeg a kártyámra. Tehát a Stars-Moneybookers-Rafi útvonal nálam standard módon kevesebb, mint 1 munkanap. Hogy ez Maestronál is így van-e, azt persze nem tudom megmondani, de az OTP-nél biztosan lényegesen gyorsabb lesz. (Ha pedig mégis gondod lenne valamiért a kártyával, és nem tudnád MB-re beregisztrálni, akkor érdemes elgondolkodni egy Visa Classicon a Rafinál. Nekem annak idején nem kellett letennem kauciót, és másfél hét alatt a kezemben volt a kártyám. Gyorsaságban pedig az eddigi tapasztalataim szerint verhetetlenek.)
Természetesen a bankszámládra kerül a pénz így is úgy is de a kártyatranzakció gyorsabb és olcsóbb mint a bankszámlák közötti utalás! Ebben az esetben az adott kártyacég (pl Visa)intézi a dolgot!Amennyiben az is érdekel,hogy a háttérben,hogy történik az egész akkor biztos utána tudsz nézni valahol a neten de szerintem ez lényegtelen:)Ami számit: olcsóbb és gyorsabb!
Bocs az értetlenkedésemért, csak nem csináltam még ilyet.
Még egy dolgot nem értek. Az rendben van, hogy van egy bankszámlám, amihez tartozik egy kártya. A kártya használatával tudok a számlámhoz hozzáférni.
De mi történik pontosan akkor amikor azt mondjátok, hogy a kártyára kell utalni? Az ugyanolyan mintha a bankszámlámra utalnék?
Köszi a segítséget!
Vika, Rogyion!
Ezer hála mindenért.
Kipróbálom, ha elakadnék, akkor kereshetlek benneteket?
Még egyszer köszi mindent
Ki is próbáltam.
Sikerült is, elfogadta a kártyát is. Leemelt 1.47USD-t szinte azonnal.
Szerencsém volt, mert van SMS értesítésem ahol USD-ban jött az infó szóval megspóroltam egy utat.
Viszont van egy kis probléma...
A nagy öröm után elkezdtem nézegetni az oldalt, hogy mit, hogy, hol, stb.
Ekkor láttam meg, hogy csak Visa kártyára tudok kifizetni...
Szóval a nagy öröm gyorsan el is illant.
Na mindegy.
Egyenlőre úgyis csak ki akartam próbálni magam "élesben". Eddig csak play money-val játszottam.
Lehet, hogy nem is lesz szükség a kifizetésre, mert nem fogok nyerni...
De a lényeg, hogy sikerült.
Köszi még egyszer!
Ki is próbáltam.
Sikerült is, elfogadta a kártyát is. Leemelt 1.47USD-t szinte azonnal.
Szerencsém volt, mert van SMS értesítésem ahol USD-ban jött az infó szóval megspóroltam egy utat.
Viszont van egy kis probléma...
A nagy öröm után elkezdtem nézegetni az oldalt, hogy mit, hogy, hol, stb.
Ekkor láttam meg, hogy csak Visa kártyára tudok kifizetni...
Szóval a nagy öröm gyorsan el is illant.
Na mindegy.
Egyenlőre úgyis csak ki akartam próbálni magam "élesben". Eddig csak play money-val játszottam.
Lehet, hogy nem is lesz szükség a kifizetésre, mert nem fogok nyerni...
De a lényeg, hogy sikerült.
Köszi még egyszer!
Karácsony előtt kértem ki mb-ről bankszámlára pénzt.Még nem volt sem be sem kifizetés eddig bankszámlára, eddig mindig kártyára kértem.Mennyi idő alatt szokott ez megjönni?Mert az mb accról levették a pénzt, viszont még semmi nyoma a bankszámlámon.
Karácsony előtt kértem ki mb-ről bankszámlára pénzt.Még nem volt sem be sem kifizetés eddig bankszámlára, eddig mindig kártyára kértem.Mennyi idő alatt szokott ez megjönni?Mert az mb accról levették a pénzt, viszont még semmi nyoma a bankszámlámon.