Én starsról utaltam most ki, azt írják, 72 órán belül írják jóvá. Az valójában mit jelent? Lehet, hogy tényleg ennyit kellene várni? Mert olvastam már tőletek is, hogy valamikor 5 percen belül megérkezett a pénz. :)
Én starsról utaltam most ki, azt írják, 72 órán belül írják jóvá. Az valójában mit jelent? Lehet, hogy tényleg ennyit kellene várni? Mert olvastam már tőletek is, hogy valamikor 5 percen belül megérkezett a pénz. :)
Hello. Van egy kis gondom. Moneybookers-re próbáltam utalni viszont az account numbert amit ír a honlapja Erstebank szerint nem létezik vagy nem jó. Ezután próbáltam bankártyáról, de ahhoz hogy érvényesítsem be kell írnom az euro összeget amit kiküldtek viszont nekem HUF-ba érkezett meg. Ilyenkor érdemes próbálgatni a visszaváltani árfolyam szerint euróba és azt az összeget beírni ? (Mert a honlap az írja hogy nem :) ) Illetve mért nem ismeri azt a számot az erste bank ?
Sziasztok!
A napokban csináltam egy account-ot MB-re. Mikor megkérdezte milyen pénzben legyen a számla Ft-ot állítottam be, gondoltam majd később módosítom, ha akarom. Néhány napja elindítottam bankszámláról pár dollárt MB-re. Eddig még nem érkezett meg. A kérdéseim:
Utólag lehet változtatni a pénznemen?
Lehet törölni az account-ot, vagy másik e-mail címmel egy újat létrehozni, de ugyanúgy a saját nevemmel?
Ilyenkor a pénz dollárban, vagy forintban érkezik a számlára?
Ha forintban jön meg a lóvé, tovább tudom küldeni dollárban?
Előre is THX!
Sziasztok!
A napokban csináltam egy account-ot MB-re. Mikor megkérdezte milyen pénzben legyen a számla Ft-ot állítottam be, gondoltam majd később módosítom, ha akarom. Néhány napja elindítottam bankszámláról pár dollárt MB-re. Eddig még nem érkezett meg. A kérdéseim:
Utólag lehet változtatni a pénznemen?
Lehet törölni az account-ot, vagy másik e-mail címmel egy újat létrehozni, de ugyanúgy a saját nevemmel?
Ilyenkor a pénz dollárban, vagy forintban érkezik a számlára?
Ha forintban jön meg a lóvé, tovább tudom küldeni dollárban?
Előre is THX!
nekem eddig mindig 5 percen belül megérkezett Stars-ról, mondjuk 600$-nyi pénzek sem voltak ezek...
Hali.
Netbanknál meg tudom nézni,hogy mennyit vont le az MB?(vagy meg kell várni a havi számlakivonatot?)
Kell a netbankra regisztrálni?
MB befizetésre meg kell várni a lakcímaktiváló levelüket?
THX