Hali.
Netbanknál meg tudom nézni,hogy mennyit vont le az MB?(vagy meg kell várni a havi számlakivonatot?)
Kell a netbankra regisztrálni?
MB befizetésre meg kell várni a lakcímaktiváló levelüket?
THX
...Fizess elő netbankra, úgy még olcsóbb.
Áhhh. Az nem jó... Már hétfőn elutaltam a pénzt, és még mindig nincs rajt Mb-n. Lehet rossz ötlet volt Mb. Túl sok a változó... :)
Akkor nem sok értelme volt dollárban küldeni. Majd addig váltogatják ide-oda, míg eltünik az egész...
Tud valaki hiteles infot, hogy mi újság a 8K levonással?
Raiffaisen: Visa Classic-ot akarok igényelni. Mennyi idő alatt jön meg a kártya? Egyből kérhetek is rá mb-ről wd-t?
(Ersténél ingyenes a netbank.. legalábbis azt mondták, amikor csináltattam :D)
Tud valaki hiteles infot, hogy mi újság a 8K levonással?
Raiffaisen: Visa Classic-ot akarok igényelni. Mennyi idő alatt jön meg a kártya? Egyből kérhetek is rá mb-ről wd-t?
8k-ról semmi követhető, hol vonják, hol nem, szerintem összegtől, MB devizanemétől, bankszámlád devizanemétől és vezető bankjától teljesen összevissza függetlenül. Legalábbis én nem bírtam elmenni rajta.
Rafi: hétfőn voltam bent, következő hétfőn kezemben volt kártya. De a pin kódot a mai napig nem kaptam meg (kártya óta 5 nap).
Egyből kérhetsz rá, nekem nem volt se próbaterhelés visszaigazolás, se másolatok, semmi. 2 nap alatt rajta volt a pénz.
Csak használni nem tudom pin kód nélkül.
Köszi szépen!
És így nem vontak le 8K-t tőled, ugye?
Valaki tudna nekem segíteni miért nem tudok befizetni a PokerStars terembe? Már volt itt bent pénzem, ki is szedtem a bónuszt, azután volt egy teljes cashout. Most vissza szeretnék fizetni 120$-t, de moneybookers nem igazán engedi.
Verified minden, számla HUF-os. Buy chipsnél moneybookerst kiválasztom, beírom emailt és hogy hány USD-t szeretnék befizetni, majd átrak a moneybookers oldalára, itt viszont négy lehetőségem van:
-lehet a jelenleg hozzáadott kártyámról fizetni
-új kártyát hozzáadni
-banki átutalást végezn
-feltölteni a MB számlámat.
Olyat nem ajánl fel hogy a jelenlegi összegből rakjon fel. Lakcím, kártya, bankszámla verified.
Mit lehetne tenni?
Valaki tudna nekem segíteni miért nem tudok befizetni a PokerStars terembe? Már volt itt bent pénzem, ki is szedtem a bónuszt, azután volt egy teljes cashout. Most vissza szeretnék fizetni 120$-t, de moneybookers nem igazán engedi.
Verified minden, számla HUF-os. Buy chipsnél moneybookerst kiválasztom, beírom emailt és hogy hány USD-t szeretnék befizetni, majd átrak a moneybookers oldalára, itt viszont négy lehetőségem van:
-lehet a jelenleg hozzáadott kártyámról fizetni
-új kártyát hozzáadni
-banki átutalást végezn
-feltölteni a MB számlámat.
Olyat nem ajánl fel hogy a jelenlegi összegből rakjon fel. Lakcím, kártya, bankszámla verified.
Mit lehetne tenni?