CaVeMaN
Válasz buktar kommentjére
2009. márc. 17. 16:54

moneybookers - paypal

Szevasztok!

Abban a szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy sajnos nem tudok a kártyámról pénzt utalni a moneybooers számlámra. Sajnos paypalról pedig nem lehet chippet vásárolni az általam használt pókerteremben. Nagy segítség lenne, ha valaki tudna nekem utalni moneybookersen kb 20-30 eur-nyi összeget, amit paypalon tudnék kompenzálni...Tudom ez nem túl szép megoldás, de sajnos jobb ötletem nincsen, hogyan tudnék pénzt varázsolni a moneybookers számlámra. Ha valaki ki tudna segíteni, kérem dobjon egy privát üzenetet.
Köszi

Manson1
Válasz CaVeMaN kommentjére
2009. márc. 18. 13:42

Sziasztok!

Lenne egy pár kérdésem hozzátok,most szeretnék elkezdeni valódi pénzzel pokerezni.Csináltam egy számlaszámot a moneybookersnél,de nem tudom hol tudnám megnézni a számlaszámomat amit a monybookersnél kaptam.Hol tudnám azt kideritteni,vagy hol találom az ottani számla számomat?Én csak egy olyat kaptam hogy Account ID,és Secure ID.Vagyis hogyan tudnék az unicredites számlámról utalni a monybookersesre.Szoval megmondom öszintén nem látom át az egészet,érdekelne hogyan tudok vissza utalni az unicredites magyarországi számlámra.Kell e bankártyát igényelnem?Feltudom e venni a pénzt az unicreditnél,ha vissza utalom arra a monybookerstől?Ha lenne oly kedves valaki és nagy vonalakba le írná ezt a herce hurcát,azt megköszöném!Előre is köszi!!!

Manson1
Válasz Manson1 kommentjére
2009. márc. 18. 13:44

Ja és még 1 kérdésem lenne,hogyan lehet a mondjuk a netellernél vagy akár monybookersnél kitörölni a számlámat?köszi

buktar
Válasz Manson1 kommentjére
2009. márc. 18. 14:10

Sziasztok!

Lenne egy pár kérdésem hozzátok,most szeretnék elkezdeni valódi pénzzel pokerezni.Csináltam egy számlaszámot a moneybookersnél,de nem tudom hol tudnám megnézni a számlaszámomat amit a monybookersnél kaptam.Hol tudnám azt kideritteni,vagy hol találom az ottani számla számomat?Én csak egy olyat kaptam hogy Account ID,és Secure ID.Vagyis hogyan tudnék az unicredites számlámról utalni a monybookersesre.Szoval megmondom öszintén nem látom át az egészet,érdekelne hogyan tudok vissza utalni az unicredites magyarországi számlámra.Kell e bankártyát igényelnem?Feltudom e venni a pénzt az unicreditnél,ha vissza utalom arra a monybookerstől?Ha lenne oly kedves valaki és nagy vonalakba le írná ezt a herce hurcát,azt megköszöném!Előre is köszi!!!

Kevered kicsit a dolgokat.

Itt mindent megtalálsz:
Moneybookers - rszletes lers magyarul

GreEko
Válasz buktar kommentjére
2009. márc. 23. 17:30

felélesztem a témát egy remek hírrel...
eddig amikor devizába utaltam, mondjuk 100 eurot, mindig ennyi érkezett meg mb-re.Most egy reload bonusz miatt utaltam 150 eurot. szépen levonták,+az utalási költséget is ahogy eddig.
Ma, ahogy szokott megkaptam a levelet, hogy érkezett 38xxx forintom.. mondom WTF?? (számlám euros)
belépek mb-re, nem olvastam végig, a lényeg hogy levonnak 10eurot, valami feere.
a végeredmény:
ACCOUNT SUMMARY
Balance 115.07 EUR
Last transaction +124.15 EUR
vicces, érdekelne azért, a 150 ből hogy lett 124, de úgyérzem nagyon nem jártunk jól ezzel a magyar bankal..
az egész egy röhej, soha többet nem fizetek be innen.

Szszilard
Válasz GreEko kommentjére
2009. márc. 23. 18:00

HM

Sziasztok olyan problémám lenne,hogy próbálok mb-ről visára kiutalni de nem tudok kiutalni.
Ezt írja alatta:
Credit card withdrawal limits exceeded. Please try again next week.
Akkor most mivan?Egy hetet kell várjak,hogy kiutaljam a saját pénzem?
Szivat engem ez a moneybookers.

attiati
Válasz GreEko kommentjére
2009. márc. 23. 18:19

felélesztem a témát egy remek hírrel...
eddig amikor devizába utaltam, mondjuk 100 eurot, mindig ennyi érkezett meg mb-re.Most egy reload bonusz miatt utaltam 150 eurot. szépen levonták,+az utalási költséget is ahogy eddig.
Ma, ahogy szokott megkaptam a levelet, hogy érkezett 38xxx forintom.. mondom WTF?? (számlám euros)
belépek mb-re, nem olvastam végig, a lényeg hogy levonnak 10eurot, valami feere.
a végeredmény:
ACCOUNT SUMMARY
Balance 115.07 EUR
Last transaction +124.15 EUR
vicces, érdekelne azért, a 150 ből hogy lett 124, de úgyérzem nagyon nem jártunk jól ezzel a magyar bankal..
az egész egy röhej, soha többet nem fizetek be innen.

Ezt most nem igazán értem
Ja de a francokat nem!
Ott hibáztad el, hogy euro-t indítottál. Azt duplán átkovertálták neked.
eur-huf-eur...

attiati
Válasz Szszilard kommentjére
2009. márc. 23. 18:20

Sziasztok olyan problémám lenne,hogy próbálok mb-ről visára kiutalni de nem tudok kiutalni.
Ezt írja alatta:
Credit card withdrawal limits exceeded. Please try again next week.
Akkor most mivan?Egy hetet kell várjak,hogy kiutaljam a saját pénzem?
Szivat engem ez a moneybookers.

próbáld 1 perc múlva újra, aztán újra, meg újra :)

zend
Válasz attiati kommentjére
2009. márc. 23. 18:27

Ha akkor sem megy akkor káromkodj egy nagyot és várj jövő hétig.
"Please try again next week"

Szszilard
Válasz attiati kommentjére
2009. márc. 23. 18:28

Nem lehetséges,hogy volt egy trancakcióm ami szintén egy kifizetés volt,de az ma már megjött?Már vagy 5ször próbáltam a nap folyamán de egyszer sem engedte.Vagy csak viccelsz?

Élő ügyfélszolgálat