zoltanh
Válasz zoltanh kommentjére
2009. márc. 13. 16:58

Amúgy érdekes. Most engedélyeztem a régi kártyát és arra elvileg engedne kivenni.
Most akkor hogyisvanez???

Lev729
2009. márc. 13. 17:00

Szóval amikor nem enged pénzt kivenni akkor ezt szokta kiírni?

Valami olyasmi. Nekem is ezt írta ki múlt héten este. Aztán másnap reggel 500$ fölött volt a limit, pedig nem csináltam semmit közben...

Próbálgatni kell és egyszer elkapni egy olyan összeget, ami már megfelel. Legalábbis eddig így csináltam :)

zoltanh
Válasz Lev729 kommentjére
2009. márc. 13. 17:12

Hmmm.....közben lehet rájöttem mi a gond. '"VISA cards only!"
én meg egy Mastercard-ot regeltem be. Ki akartam küszöbölni, hogy átváltásokon bukjak, de úgy látszik nem tudom. terem $ ---> MB ft---> kártya € :D

zoltanh
2009. márc. 13. 17:16

Én amatőr, hát jóhogy ez volt a gond :D kedzésnek felajánlott egy 110$-os limitet :D

ui: Utolsó kérdés, mennyi idő alatt szokott megjönni a pénz Rafis Visa classicra?

Lugo
2009. márc. 14. 1:41

Meg lehet változtatni az MB pénznemét HUF-ról USDre? írnék mailt a supportnak, de csak ezt a messaging centre-t lehet nézegetni.
egyéb ötlet ?

fejes1988
Válasz Lugo kommentjére
2009. márc. 14. 1:47

Meg lehet változtatni az MB pénznemét HUF-ról USDre? írnék mailt a supportnak, de csak ezt a messaging centre-t lehet nézegetni.
egyéb ötlet ?

ha volt már rajta pénzmozgás, sajna nem lehet.

Lugo
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. márc. 14. 1:51

az nem túl jó. :( viszonylag sokat bukok azon, amikor átváltogatja a pénzmozgáskor a pénzt, ezért kérdeztem csak.

fejes1988
Válasz Lugo kommentjére
2009. márc. 14. 1:55

az nem túl jó. :( viszonylag sokat bukok azon, amikor átváltogatja a pénzmozgáskor a pénzt, ezért kérdeztem csak.

nyiss neteller $-os accot, ugyanolyan mint az MB.

attiati
2009. márc. 14. 2:14

Én amatőr, hát jóhogy ez volt a gond :D kedzésnek felajánlott egy 110$-os limitet :D

ui: Utolsó kérdés, mennyi idő alatt szokott megjönni a pénz Rafis Visa classicra?

2-3 nap volt

Powerotti
Válasz attiati kommentjére
2009. márc. 14. 10:15

Cibezz kártyát probált már vki regisztrálni Mb-n?
A számlámhoz kapcsolódan beregeltem egy netkártyát, ami sikeres is volt, de a kiutalás csak VISA kártyára lehetséges... Szívás, mert a netkártya Mastercard.
Mégegy kártyát nem akarok regisztrálni feleslegesen (ami a főkártyám)...

Élő ügyfélszolgálat