Szapit
Válasz attiati kommentjére
2009. ápr. 2. 19:01

a "péntek 16-kor"-on van a hangsúly, vedd úgy, mintha hétfőn reggel indítottad volna

sztem 2-8 munkanap simán lehet

Oké, köszönöm a választ :) :D

Szapit
Válasz Szapit kommentjére
2009. ápr. 6. 9:31

Március 27-én küldtem le Mb-ről bankszámlámra a pénzt, és még most se kaptam meg, hát mostmár tényleg kezdek idegeskedni rajta, mert ennyi ideig soha nem tartott még......Ez már azért kicsit elég hosszú idő nem?
Esély van még rá hogy talán 1-2 napon belül meg kapjam?

Powerotti
Válasz bence005 kommentjére
2009. ápr. 6. 9:49

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni,hogy amikor egy bizonyos összeget kiutaltam a moneybookers-emre és onnan tovább akartam utalni egy pókerterembe s akkor kiírta,hogy kér egy bizonyos "Verificed Code"-t,ami egy 6 jegyű kód és amit aznap adott fel postán,-valószínűleg Angliából adták fel- amikor tovább akartam utalni.Ilyet nektek is végig kellett csinálnotok,hogy majd küldenek postán egy levelet amiben ez a bizonyos kód található?és mennyi ideig tartott a levél megérkezése?

Ha ez cím azonosítás, akkor egy horvát zágrábi címről kapod, nekem 4-5 nap alatt megjött...

attiati
2009. ápr. 6. 11:53

Március 27-én küldtem le Mb-ről bankszámlámra a pénzt, és még most se kaptam meg, hát mostmár tényleg kezdek idegeskedni rajta, mert ennyi ideig soha nem tartott még......Ez már azért kicsit elég hosszú idő nem?
Esély van még rá hogy talán 1-2 napon belül meg kapjam?

Figyu, ez eddig összesen 5 munkanap!
Legyen mondjuk 2 nap az utalás és 2 nap a konverzió teljesítése optimális esetben. Van aki 7-10 napot is írt (banktól függően), azt nem tudom, hogy ez mnap, vagy naptári nap volt. Mondjuk ez nem garancia semmire.
Szerda délután rajta kell lenni.

Szapit
2009. ápr. 6. 15:54

Legyen mondjuk 2 nap az utalás és 2 nap a konverzió teljesítése optimális esetben. Van aki 7-10 napot is írt (banktól függően), azt nem tudom, hogy ez mnap, vagy naptári nap volt. Mondjuk ez nem garancia semmire.

Aham értem, hát én most irtam nekik a support emailjük-
re, délelőtt, most irtak hogy rajta vannak, és megnézik pontosan merre is járhat a pénzem, remélem lesz valami sikerre ennek, vagy neked lesz igazad és tényleg megkapom addigra

attiati
2009. ápr. 6. 16:09

Aham értem, hát én most irtam nekik a support emailjük-
re, délelőtt, most irtak hogy rajta vannak, és megnézik pontosan merre is járhat a pénzem, remélem lesz valami sikerre ennek, vagy neked lesz igazad és tényleg megkapom addigra

reméljük, azért majd írd meg a fejleményeket

nem semmi, ha MB support azonnal válaszolt

Szapit
2009. ápr. 6. 16:52

reméljük, azért majd írd meg a fejleményeket

nem semmi, ha MB support azonnal válaszolt

Nem kiabálom el, de mikor pl én megkerestem öket, max 1,5 héten belül elintézték a gondomat (bankszámlámra nem birtam pénzt utalni, meg mikor zároltak, ugye ez a tipikus adatbeküldéses figurájuk ), remélem most is így lesz, persze megírom, ha van valami fejlemény

fishy
2009. ápr. 6. 17:22

én márc 29én ejjel utaltam ki magamnak, ergo hétfőn reggel, de még nekem sem ért ide....
én szombat du írtam rájuk és nekem is 20 percen belül válaszoltak.
aszondták h részükről minden rendben, 5 munkanapba is telhet. ami azóta már lejárt....

Szapit
Válasz fishy kommentjére
2009. ápr. 6. 18:53

én márc 29én ejjel utaltam ki magamnak, ergo hétfőn reggel, de még nekem sem ért ide....
én szombat du írtam rájuk és nekem is 20 percen belül válaszoltak.
aszondták h részükről minden rendben, 5 munkanapba is telhet. ami azóta már lejárt....

Köszi fishy az infot, akkor bízzunk benne hamarosan megfog érkezni!

Threwory
2009. ápr. 7. 9:30

Én március 27-én kezedeményeztem egy kifizetés a pénz még azóta sem jött meg máskor már álltalában két nap után fennt volt.
Ez mennyire gyakori a moneybookerstől mert ha igen akkor inkább váltok netellerre.

Élő ügyfélszolgálat