fishy
Válasz Threwory kommentjére
2009. ápr. 7. 10:25

Én március 27-én kezedeményeztem egy kifizetés a pénz még azóta sem jött meg máskor már álltalában két nap után fennt volt.
Ez mennyire gyakori a moneybookerstől mert ha igen akkor inkább váltok netellerre.

eddig nekem is max 3-4 nap volt, remélem nem most üt be a válság és fagyasztják be a pénzeket :)

Szapit
2009. ápr. 7. 10:36

Én március 27-én kezedeményeztem egy kifizetés a pénz még azóta sem jött meg máskor már álltalában két nap után fennt volt.
Ez mennyire gyakori a moneybookerstől mert ha igen akkor inkább váltok netellerre.

Ahogy fishy irta 3-4 nap volt az átlag, nekem 27.-e előtt kétszer is két nap alatt jött ki, most nem tudom mi a franc van velük, még ma se jött meg......
Nem tudom komolyan szar érzés minden reggel várom a szar sms-t de hát hiába

Szapit
Válasz Szapit kommentjére
2009. ápr. 7. 10:37

Threwory szóltál már moneybookersnek ezzel kapcsolatban? mert ha nem szólj neki te is, hát ha hamarabb csinálnának valamit

Threwory
Válasz Szapit kommentjére
2009. ápr. 7. 10:40

Ja ma irtam nekik hogy mi van de még nem válaszoltak remélem a héten megkapom a pénzt.

Littlemage
2009. ápr. 7. 12:46

Hát a faszom kivan ezzel az MB-vel. Lejart a visa kartyam, ujraregeltem az ujat. Aztan egy csomoszor probaltam kiutalni kártyára pénzt, s sose engedi, azt írja, hogy elértem egy limitet, meg probaljam meg jövő héten.
1. nem is utaltam még a héten.
2. nincs is ilyen limit, hogy kártyára kiutalás limitje.
Idaig csak a véletlenszerű összegekkel szopatott, most meg már nem is enged kártyára utalni. ekkora egy tetves népséget. idáig elégedett voltam velük, mert ez a véletlen számos dolog azért bejött egy idő után, bár ez is bosszantó, hisz szvsz ez megengedhetelen lenne egy pénzügyi szolgáltatótól 2009ben.így kiutalom forintos bankszámlára, de az meg nem kevés idő, remélem már nem megy a 8k-s szivatas, hisz már van magyar bankszámlájuk is. Idáig éjfél előtt kiutaltam Viusa kártyára, másnap du. le tudtam venni automatabol a pénzt. most meg nem enged kártyára kiutaltani. rohadjanak meg.

Chryss85
Válasz Littlemage kommentjére
2009. ápr. 7. 12:57

Hát a faszom kivan ezzel az MB-vel. Lejart a visa kartyam, ujraregeltem az ujat. Aztan egy csomoszor probaltam kiutalni kártyára pénzt, s sose engedi, azt írja, hogy elértem egy limitet, meg probaljam meg jövő héten.
Idaig csak a véletlenszerű összegekkel szopatott, most meg már nem is enged kártyára utalni. ekkora egy tetves népséget. idáig elégedett voltam velük, mert ez a véletlen számos dolog azért bejött egy idő után, bár ez is bosszantó, hisz szvsz ez megengedhetelen lenne egy pénzügyi szolgáltatótól 2009ben.így kiutalom forintos bankszámlára, de az meg nem kevés idő, remélem már nem megy a 8k-s szivatas, hisz már van magyar bankszámlájuk is. Idáig éjfél előtt kiutaltam Viusa kártyára, másnap du. le tudtam venni automatabol a pénzt. most meg nem enged kártyára kiutaltani. rohadjanak meg.

Nem az Outgoing transaction limit (ami 90 napra van) fogyott el?

attiati
2009. ápr. 7. 13:38

Sokan panaszkodnak, elvileg sokadik próbálkozásra ad limitet.
8k ktg is van még, mert csak a beutaláshoz használják magyar számlát. Ettől függetlenül teljesen véletlenszerűen van akinél nem vonnak.
Esetleg kártyaújrareg miatt nem lehet gond?

Littlemage
Válasz Chryss85 kommentjére
2009. ápr. 7. 13:38

Nem az Outgoing transaction limit (ami 90 napra van) fogyott el?

nem. simán köcsög a rendszer.

Zehy
2009. ápr. 7. 13:42

nem. simán köcsög a rendszer.

Így 2009-ben, megélhetési pókeresként, esetleg a Neteller egy ésszerű alternatíva lehet a köcsög rendszer ellen.

Littlemage
Válasz Zehy kommentjére
2009. ápr. 7. 13:46

Így 2009-ben, megélhetési pókeresként, esetleg a Neteller egy ésszerű alternatíva lehet a köcsög rendszer ellen.

munkanélküli vagyok, de egyébként asszem elinditom a Netelleres processt is :D

Élő ügyfélszolgálat