Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Szapit
Válasz fishy kommentjére
2009. ápr. 8. 16:10

Egy biztos az én bevételeim még azért nem verik azt a határt hogy annyira fel figyeljenek rám :D :D
Meg alig várom végre megkapjam a lassan két hete várt pénzemet is, remélem tényleg lesz belőle valami holnap vagy péntekkel

Littlemage
Válasz Szapit kommentjére
2009. ápr. 8. 17:29

nos.. ápr.1-én kiutalt 200 dolcsim ápr 8-án érkezett meg a rafis HUF bankszámlámra 36521 FT formájában... 226 FT-os devizaközéppnél ez kurvára nem jó... lejött a 8k körüli összeg, majd a bankban utananezek... hagyom a faszba ezt az MB-t asszem... kártyára azota se enged kiutalni..

Szapit
Válasz Littlemage kommentjére
2009. ápr. 8. 18:22

nos.. ápr.1-én kiutalt 200 dolcsim ápr 8-án érkezett meg a rafis HUF bankszámlámra 36521 FT formájában... 226 FT-os devizaközéppnél ez kurvára nem jó... lejött a 8k körüli összeg, majd a bankban utananezek... hagyom a faszba ezt az MB-t asszem... kártyára azota se enged kiutalni..

Hát ha 8K nem vonták volna le akkor egész tűrhető lett volna, ha jól számolom 220-ra kijött volna bőven, de tiszta sor ennyi pénznél $-30-40 nem mindegy

Littlemage
2009. ápr. 8. 18:36

igen, azzal van nekem is bajom, igy eleg durva költsége van, főleg hogy csak ennyit szedtem le. mindeközben kiutaltam még 300-at, s így abbol is le fog jönni.

zend
2009. ápr. 8. 19:38

Többször kell be-ki lépni és elöbb-utóbb a kártyára utalható összeg nagysága is változni fog.Bankszámlás utalás meg úgy szivatás ahogy van...

Szapit
2009. ápr. 8. 21:26

igen, azzal van nekem is bajom, igy eleg durva költsége van, főleg hogy csak ennyit szedtem le. mindeközben kiutaltam még 300-at, s így abbol is le fog jönni.

Azt mikor utaltad ki? meg ha megérkezik írd már meg létszíves, mert nekem március 27 óta húzódik, minden igaz holnap, holnap után megkapom

Szapit
2009. ápr. 9. 9:02

Na még nem jött meg a pénz :( :(

fishy
2009. ápr. 9. 10:13

mi kell ahhoz h ne szamlara, hanem bankkartyara utalják ?
és ez a 8k csak kártyánál van ?

Szapit
Válasz fishy kommentjére
2009. ápr. 9. 10:21

mi kell ahhoz h ne szamlara, hanem bankkartyara utalják ?
és ez a 8k csak kártyánál van ?

Gondolom neked se jött meg ugye ?

Csak egy dombor nyomott kártya kell, amit majd be kell regisztrálnod, és utána majd azt a menüt választod ki mi kor pénzt akarsz kiutalni, és el is van intézve

High_TT
2009. ápr. 9. 10:27

Nekem se jön márc 28. óta egy nagyobb összeg.Idáig kisebb összegek gyorsan itt voltak.Elég idegesítő már.

Élő ügyfélszolgálat