Egy biztos az én bevételeim még azért nem verik azt a határt hogy annyira fel figyeljenek rám :D :D
Meg alig várom végre megkapjam a lassan két hete várt pénzemet is, remélem tényleg lesz belőle valami holnap vagy péntekkel
nos.. ápr.1-én kiutalt 200 dolcsim ápr 8-án érkezett meg a rafis HUF bankszámlámra 36521 FT formájában... 226 FT-os devizaközéppnél ez kurvára nem jó... lejött a 8k körüli összeg, majd a bankban utananezek... hagyom a faszba ezt az MB-t asszem... kártyára azota se enged kiutalni..
nos.. ápr.1-én kiutalt 200 dolcsim ápr 8-án érkezett meg a rafis HUF bankszámlámra 36521 FT formájában... 226 FT-os devizaközéppnél ez kurvára nem jó... lejött a 8k körüli összeg, majd a bankban utananezek... hagyom a faszba ezt az MB-t asszem... kártyára azota se enged kiutalni..
igen, azzal van nekem is bajom, igy eleg durva költsége van, főleg hogy csak ennyit szedtem le. mindeközben kiutaltam még 300-at, s így abbol is le fog jönni.
igen, azzal van nekem is bajom, igy eleg durva költsége van, főleg hogy csak ennyit szedtem le. mindeközben kiutaltam még 300-at, s így abbol is le fog jönni.
Na még nem jött meg a pénz :( :(
mi kell ahhoz h ne szamlara, hanem bankkartyara utalják ?
és ez a 8k csak kártyánál van ?
mi kell ahhoz h ne szamlara, hanem bankkartyara utalják ?
és ez a 8k csak kártyánál van ?
Nekem se jön márc 28. óta egy nagyobb összeg.Idáig kisebb összegek gyorsan itt voltak.Elég idegesítő már.