Szapit
Válasz Zehy kommentjére
2009. ápr. 10. 8:41

Na elég érdekes ez megint, szerdán írták 2 banki napba fog beletelni, ma se kaptam meg, ez akárhogy számolom 2-3 banki nap, nem értem most mi a gondjuk!
De azt se értem egy két ember írta április 1 után aki utalt már megkapták hát elég érdekes egy dolog ez is, hogy miénk miért nem jön meg,
Vagy most megkapta már valaki aki március 27-28-29?

Szapit
Válasz Szapit kommentjére
2009. ápr. 10. 8:50

Meg most azt nem tudom szerintetek még mindig várjak, vagy megint jelezni kellene feléjük hogy még mindig bibi van?

fishy
2009. ápr. 10. 12:54

Na elég érdekes ez megint, szerdán írták 2 banki napba fog beletelni, ma se kaptam meg, ez akárhogy számolom 2-3 banki nap, nem értem most mi a gondjuk!
De azt se értem egy két ember írta április 1 után aki utalt már megkapták hát elég érdekes egy dolog ez is, hogy miénk miért nem jön meg,
Vagy most megkapta már valaki aki március 27-28-29?

nekem is ugyanezt írták szerdán, és nekem sem jött meg ma sem a lé....

attiati
Válasz fishy kommentjére
2009. ápr. 10. 13:29

komolyan, szurkolok már nektek :)

Szapit, reggel korán (9kor) sztem feleslegesen ne stresszeld magad, mert ha aznap le is könyvelik, nem biztos, hogy 9-ig.

fishy
Válasz attiati kommentjére
2009. ápr. 10. 14:18

Szapit, reggel korán (9kor) sztem feleslegesen ne stresszeld magad, mert ha aznap le is könyvelik, nem biztos, hogy 9-ig.

egyébként van olyan opció h nem kapjuk meg ezt a pénzt ?

Szapit
Válasz attiati kommentjére
2009. ápr. 10. 14:44

Nekem ha pénz jön mindig reggel kaptam meg , akkor kaptam legalább is az sms-t az OTP-től, azért írtam nem nagyon jön ma se, annyira nem stresszelek, de azért tényleg szörnyű hogy sehol semmi

Szapit
Válasz fishy kommentjére
2009. ápr. 10. 14:45

egyébként van olyan opció h nem kapjuk meg ezt a pénzt ?

Szerintem nincs, csak lehet még egy két hétig el fogunk vele szarakodni

High_TT
2009. ápr. 10. 15:26

jah mindig reggel 7körül szokott jönni sms.
Én még nem is írtam nekik mailt lehet nem ártana mostmár.Mondjuk jelek szerint nem sokat ér az sem...

mrj
Válasz High_TT kommentjére
2009. ápr. 10. 15:35

én múlt hét pénteken utaltam ki nagyobb összeget, és tegnap megjött az OTP-re

fishy
Válasz mrj kommentjére
2009. ápr. 10. 15:43

én múlt hét pénteken utaltam ki nagyobb összeget, és tegnap megjött az OTP-re

ezek szerint te is sima bank transferrel. jah többen írták h az elmúlt héten már jó volt, csak mi szívtunk, akik az azelőtti héten utaltak ki...

énis otp, nekem is mindig 7kor jön, ha jön.

Élő ügyfélszolgálat