Na elég érdekes ez megint, szerdán írták 2 banki napba fog beletelni, ma se kaptam meg, ez akárhogy számolom 2-3 banki nap, nem értem most mi a gondjuk!
De azt se értem egy két ember írta április 1 után aki utalt már megkapták hát elég érdekes egy dolog ez is, hogy miénk miért nem jön meg,
Vagy most megkapta már valaki aki március 27-28-29?
Meg most azt nem tudom szerintetek még mindig várjak, vagy megint jelezni kellene feléjük hogy még mindig bibi van?
Na elég érdekes ez megint, szerdán írták 2 banki napba fog beletelni, ma se kaptam meg, ez akárhogy számolom 2-3 banki nap, nem értem most mi a gondjuk!
De azt se értem egy két ember írta április 1 után aki utalt már megkapták hát elég érdekes egy dolog ez is, hogy miénk miért nem jön meg,
Vagy most megkapta már valaki aki március 27-28-29?
komolyan, szurkolok már nektek :)
Szapit, reggel korán (9kor) sztem feleslegesen ne stresszeld magad, mert ha aznap le is könyvelik, nem biztos, hogy 9-ig.
Szapit, reggel korán (9kor) sztem feleslegesen ne stresszeld magad, mert ha aznap le is könyvelik, nem biztos, hogy 9-ig.
egyébként van olyan opció h nem kapjuk meg ezt a pénzt ?
jah mindig reggel 7körül szokott jönni sms.
Én még nem is írtam nekik mailt lehet nem ártana mostmár.Mondjuk jelek szerint nem sokat ér az sem...
én múlt hét pénteken utaltam ki nagyobb összeget, és tegnap megjött az OTP-re
én múlt hét pénteken utaltam ki nagyobb összeget, és tegnap megjött az OTP-re