tényleg :). idáig azt hittem kb. 150. valamikor mult hét végén utalhattam ki, s most érkezett meg.
MB-nél létezik vip státusz, vagy ahhoz hasonló. Maguktól nagyon ritkán szokták felajánlani, viszont ha jóban vagy a pókerterem supportjával, akkor a termet megkérheted, hogy érdeklődjön az MB-nél, hogy megkaphatod-e ezt.
Nem merek hülyeséget mondani, de mintha no-limit lenne a keret ebben az esetben, de biztos hogy nagyságrendileg nagyobb a limit.
nah erre rákérdezünk :)
köszi a válaszokat
amugy kimaxolt alatt a 3 verification cuccot értettem
Nna, megtörtént a lakcím megerősítése.
Viszont, elvileg kitettem a bankszámlára párszáz dollárt; várok még nem jött.
Visszanézek: ott az egész a MBen, és nincs beregisztrálva bankszámlám!
Érdekes, hogy csinálja..
Mindegy, kártyára megy több lépésben.
Próbálkozok, próbálkozok, erre mit ír ki?
Erősítsem meg a kártyámat, 3.17 dollár fee..
((off: elvileg van még click2payem is, de az régen csak csekket küldött, asszem, az volt a baja. lehet, már orvosolták?!))
Na előjöttek nálam is évek után a lakcím "igazolással". Eddig megvoltak nélküle...
Az lenne a kérdésem, hogy amennyiben nincs még meg a lakcím verifikációm, az MB-n lévő pénzemmel befizetni tudok a termekbe, vagy ezt az irányú pénzmozgást sem engedik ilyenkor?
Nekem engedték.
Nekem engedték.
Account gond
Hali!
Pénzt szeretnék betenni egy terembe. Volt egy korábbi MB accountom, de ez euro alapú. Goldoltam jobb lenne egy USD-s, ezért zároltam az eurosat mert 2 accom nem lehet.
Ilyenkor mit lehet tenni? :/
Az eurosat feloldani se tudom.
Más:
Melyik a gyorsabb? Ha közvetlenül bankkártyáról teszek pénzt a terembe, vagy ha MB-n keresztül intézem a dolgot?
Csinálj Netellert :)
Kevesebb adminisztráció, gyorsabb, saját kártya.