Akk náam vmi nemjó.Szombaton intéztem a kifizetést bankkártyára,most pedig csütörtök van,és semmi.
Bár ma kaptam vmi e-mail-t.
"This notification email is just a friendly reminder (not a second charge) that on 19 Jul 08 you made a payment to fastengineadmin1@spidernet.com.cy via Moneybookers Gateway. This payment for HUF 10274.85 made with your credit/debit card VISA, will appear on your statement shortly. This charge will appear on your card statement as a debit by: MONEYBOOKERS, LONDON. This is just a reminder to help you recognise the charge.
We believe our customers will find this notice useful in confirming otherwise unknown credit/debit card charges.
"
Hétvégén érkezhet a teremből moneybookersre kiutalt pénz vagy majd csak a munkanapra várjam? Előre is kösz.
A termek többségénél nem dolgoznak hétvégén, szóval valószínűleg csak jövőhét eleje lesz ebből.
+ a bankokban meg egyáltalán nem dolgoznak hétvégén.
Hétvégén érkezhet a teremből moneybookersre kiutalt pénz vagy majd csak a munkanapra várjam? Előre is kösz.
én ellentmondanék a többieknek, a legtöbb teremben 24 óra alatt küldik a pénzt, hétvégén is. persze van ahol nem, de a legtöbbször szerintem igen.
én ellentmondanék a többieknek, a legtöbb teremben 24 óra alatt küldik a pénzt, hétvégén is. persze van ahol nem, de a legtöbbször szerintem igen.
Megkérkezett a pénzem, úgyhogy ezek szerint hétvégén is munkálkodnak a számítógépek.
Le szeretnék kérni MBről, de valamiért bankkártyára nem engedi lekérni a teljes összeget (bank átutalással vagy csekkel viszont a maximálisan kivehető összeg mellett az összes MB-n lévő pénzem szerepel). Mi lehet ennek az oka? hogyan lehet orvosolni?
Le szeretnék kérni MBről, de valamiért bankkártyára nem engedi lekérni a teljes összeget (bank átutalással vagy csekkel viszont a maximálisan kivehető összeg mellett az összes MB-n lévő pénzem szerepel). Mi lehet ennek az oka? hogyan lehet orvosolni?