olvasss vissza, nekem volt ezzel gondom. személyit küldtem plussz lakcímkártyát. aztan személyin nem látszódott az érvényesség, ekkor ment a jogsi.
ezeket elküldtem emailen a ticketszammal a targyban, plusz fel is töltöttem őket az oldalukon keresztül. asszem így kavarásostúl is 3-4 napon belüol rendben volt, ha nincs a személyis gané, akkor 2 nap.
amit tanácsolni tudok, email, subjectben a ticketszámmal, plusz töltsd fel őket a honlapon keresztül is.
s igen, hétvégét várd ki. aztan mehet skypen keresztül telefon is nekik, ha mégse indulna be a dolog, valaki ajánlotta ezt is.
Utalás
Sziasztok olyan infót szeretnék gyüjteni,hogy ki hogyan szokta levenni a pénzét a pokeres termekből.
Nekem van dombornyomott visa bankártyám amivel tudok interneten vásárolni ill internetes pénz mozgásra.Szóval most keresek egy olyan megoldást aminél nincs kezelési költség $-al lehet játszani és ami nagyon fontos,hogy legyen visa kifizetés ill monybookersel fizetek be.Ki mit használ?Ki milyen módon veszi ki a pénzét?Monybookersel már fizettem ki csak az a baj,hogy van kezelési költség és kb7munkanap volt ennél valami rövidebb időtartamu kifizetési lehetőséget keresek.
MAGAS PÁROKAT HALI:Td:
Sziasztok olyan infót szeretnék gyüjteni,hogy ki hogyan szokta levenni a pénzét a pokeres termekből.
Nekem van dombornyomott visa bankártyám amivel tudok interneten vásárolni ill internetes pénz mozgásra.Szóval most keresek egy olyan megoldást aminél nincs kezelési költség $-al lehet játszani és ami nagyon fontos,hogy legyen visa kifizetés ill monybookersel fizetek be.Ki mit használ?Ki milyen módon veszi ki a pénzét?Monybookersel már fizettem ki csak az a baj,hogy van kezelési költség és kb7munkanap volt ennél valami rövidebb időtartamu kifizetési lehetőséget keresek.
hm
Nekem otp-os visa bankkártyám van.Milyen terembe fizessek be ahol hamar fizetnek ki visára?Azt gondoltam,hogy pár percet játszom abban a teremben ahol tudok kifizetést csinálni.Ki hogyan csinálja ezt valami részletes leirásra gondolok ez nem csak nekem lenne példa hanem az akadémián található emberkéknek is akik nem annyira járatosak ilyen dolgokban.
Nekem otp-os visa bankkártyám van.Milyen terembe fizessek be ahol hamar fizetnek ki visára?Azt gondoltam,hogy pár percet játszom abban a teremben ahol tudok kifizetést csinálni.Ki hogyan csinálja ezt valami részletes leirásra gondolok ez nem csak nekem lenne példa hanem az akadémián található emberkéknek is akik nem annyira járatosak ilyen dolgokban.
másik bankot keress inkább :D otp-s számlára/kártyára 3 napon belül esélytelen hogy megjöjjön a pénz szvsz bárhonnan. ehhez képest mb. kiutalás másfél nap volt nekem múlt héten :)
Online pénzmozgatásra egyértelműen a Raiffeisen Visa Classicja a legjobb választás véleményem szerint.
flém vorning! :)
egyértelműen vagy szerinted ? :)
a szerinted az jogos kijelentés lehet, de az egyértelműen azért sztem túlzás lenne, legalábbis gondolom nincsenek kellő referenciáid, hogy ilyet csak úgy kijelenthess :)
(nem kötekedésből, de azért ilyeneket ne jelentsünk már ki csak úgy plz :) )