BujtiLaci
Válasz Littlemage kommentjére
2008. aug. 5. 8:36

olvasss vissza, nekem volt ezzel gondom. személyit küldtem plussz lakcímkártyát. aztan személyin nem látszódott az érvényesség, ekkor ment a jogsi.

ezeket elküldtem emailen a ticketszammal a targyban, plusz fel is töltöttem őket az oldalukon keresztül. asszem így kavarásostúl is 3-4 napon belüol rendben volt, ha nincs a személyis gané, akkor 2 nap.

amit tanácsolni tudok, email, subjectben a ticketszámmal, plusz töltsd fel őket a honlapon keresztül is.

s igen, hétvégét várd ki. aztan mehet skypen keresztül telefon is nekik, ha mégse indulna be a dolog, valaki ajánlotta ezt is.

Hali!
Ticketszámom nincsen sajnos..
hol lehetett volna látni?

Littlemage
Válasz BujtiLaci kommentjére
2008. aug. 5. 8:55

Hali!
Ticketszámom nincsen sajnos..
hol lehetett volna látni?

nekem amit küldtek emailt, annak a targy mezőjében volt.

BujtiLaci
2008. aug. 5. 14:39

nekem amit küldtek emailt, annak a targy mezőjében volt.

nekem nem küldtek mailt , csak a withdraw menüben ott figyel a szöveg h küldjem:-)

Terrorka
2008. aug. 5. 14:53

ha nem kaptál mailt akkor lehet fel kéne őket hívni.

Littlemage
Válasz Terrorka kommentjére
2008. aug. 5. 15:13

igen lehet ez a legcélravezetőbb. a mailt én is csak azután vettem észre, miutan zárolták a számlám.

Terrorka, neked megoldódott eme problémád?

BujtiLaci
Válasz Terrorka kommentjére
2008. aug. 5. 15:23

De hogyan hivjam fel ha nemtudok angolul beszélni?:-(
én sajna nem kaptam mélt ezügyben , kb 2,5 hete regeltem MB-re , azóta aktiváltam mindent , ezen kivül , csak most vettem észre h zárolva van amikor akartam feltölteni egy terembe..
visszanéztem a mailjeim , de nincs erről szóló , és nem is junk-ba tette!

GreEko
2008. aug. 5. 15:25

biztos van a közeledben valaki, aki tud angolul, és segit neked ;)
én is ezen paráztam, aztán rájöttem, hogy csomo ismerösöm tud angolul, (máskérdés hogy engem még nem zároltak)
biztos lesz aki szivesen segit, max meghivod egy sörre (colára)
:P

Kuba
Válasz GreEko kommentjére
2008. aug. 6. 9:29

Visa

Üdv.

Az lenne a kérdésem, hogy MB mennyi idő alatt küldi ki a pénzt Visa kártyára?
Mert szombaton este kértem ki róla pénzt és azóta még semmi. Ez normális, vagy esetleg valami gond lehet?! Direkt azért kezdtem el használni MB-t mert azt mondták gyors a kifizetés. $-ban számolja MB az egyenlegem, ez esetleg számít ?! Köszi előre is a válaszokat.

bravesoul
Válasz Kuba kommentjére
2008. aug. 6. 9:49

Üdv.

Az lenne a kérdésem, hogy MB mennyi idő alatt küldi ki a pénzt Visa kártyára?
Mert szombaton este kértem ki róla pénzt és azóta még semmi. Ez normális, vagy esetleg valami gond lehet?! Direkt azért kezdtem el használni MB-t mert azt mondták gyors a kifizetés. $-ban számolja MB az egyenlegem, ez esetleg számít ?! Köszi előre is a válaszokat.

eddig,úgy vettem észre,hogy 3-5 nap az átlagos. Szerintem, még ne aggódj. Estére már lehet meglesz.

Hétvégén úgy tudom,nincs transzakció,tehát legjobb esetben hétfőn fogták fel,hogy kikérted a pénzt. Szerintem még a héten várj,de ha szombat reggel sincs még meg,talán érdeklődhetsz egy mailben.

Az okosabbak\rutinosabbak\ majd felvilágosítanak :) ennyit tudtam én :)

Terrorka
2008. aug. 6. 10:06

igen lehet ez a legcélravezetőbb. a mailt én is csak azután vettem észre, miutan zárolták a számlám.

Terrorka, neked megoldódott eme problémád?

Miután felhívtam őket megoldódott. Angoltol nem kell beparázni, csak az accountoddal kapcsolatos dolgokat kérdezik.

Élő ügyfélszolgálat