andree
Válasz Szszilard kommentjére
2008. szept. 26. 11:52

Sziasztok ez mit jenent?

We thank you for your cooperation.
We would like to inform you that we have received your documentation. Your account information has been verified and confirmed.
Your account is now fully operational and ready for use.
Best regards,
Moneybookers Security:Td:

Köszönjük az együttműködését. Szeretnénk értesíteni arról, hogy megkaptuk a papírjait. A számla információ megerősítve és elfogadva lett. Mostantól teljesen működőképes és használatra kész. Üdvözlet,

krumpli
2008. szept. 26. 11:56

Sziasztok ez mit jenent?

We would like to inform you that we have received your documentation. Your account information has been verified and confirmed.
Best regards,

elfogadták a dokumentumaidat, ellenőrzött a státuszod, s teljes szolgáltatásra jogsult vagy...

velem viszont szopóznak.. tele van velük a t***m

fejes1988
2008. szept. 26. 12:00

Sziasztok ez mit jenent?

Best regards,

Informálnak téged, h a küldött dokumentum(ok)ot elfogadták. A számládat megvizsgálták és elfogadták. A számlád teljesen elkészült és kész a használatra. Legjobbakat, MB csapat :D

AudiO
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. szept. 26. 12:37

Semmit nem vontak le a kiutalt pénzből (ez a 8k egy baromság), sőt még jobban is váltották a dodit mint amire számitottam, ráadásul 4 nap alatt megjött, pedig azthittem sokáig elfog húzódni... Sztem semmi probléma nincs a MB-el, nemtudom mit van mindenki ennyire kiakadva...

csabi69
Válasz AudiO kommentjére
2008. szept. 26. 12:43

Semmit nem vontak le a kiutalt pénzből (ez a 8k egy baromság), sőt még jobban is váltották a dodit mint amire számitottam, ráadásul 4 nap alatt megjött, pedig azthittem sokáig elfog húzódni... Sztem semmi probléma nincs a MB-el, nemtudom mit van mindenki ennyire kiakadva...

Attól, hogy neked nem vontak le még nem baromság. Inkább örülj neki, mint hogy ide írkálsz. Sajnos létezik. Nem kitaláció és nem én vagyok az egyetlen, akinek levontak és telibe szarták az egészet.
Ebből az egészből is látszik, milyen "szeszélyes" a moneybookers (vagy a bankok). Valakinek levonnak, valakinek nem, valakinek szarul váltanak, valakinek nem. Bár a váltás szerintem bankfüggő.

zsuri
2008. szept. 26. 15:10

Sziasztok ez mit jenent?

Best regards,

Megkapták a doksikat, és aktiválták a számlád, most már használhatod.

zsuri
Válasz zsuri kommentjére
2008. szept. 26. 15:16

ehh, most látom h egy oldallal hátrébb jártam, páran már segítettek:D

GreEko
Válasz zsuri kommentjére
2008. szept. 26. 16:36

nekem amugy beutalásnál is levontak 1200 forintot, kiváncsi leszek ha kiszedem mennyi lesz.. :S

Szszilard
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. szept. 26. 22:19

hm

Informálnak téged, h a küldött dokumentum(ok)ot elfogadták. A számládat megvizsgálták és elfogadták. A számlád teljesen elkészült és kész a használatra. Legjobbakat, MB csapat :D

Ez ku...ra csodálatos,de még most sem tudom használni ezt írja ha szeretnék pénzt küldeni vagy kifizetést kezdeményezni

Your account is locked for outgoing transfers therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must provide us with scanned copies of the following documents:

[*]Your valid official identification document such as your international passport, national identity card or driving licence;
    [*]Proof of address such as recent utility bill or bank statement;

Most mi van?Ez a moneybookers csapat lökött vagy csak szopat engem?Megcsináltam mindent küldtem jogsi meg lakcímkártya másolatot kapom a választ amit fejes1988 cimbora leforditottnekem és írják,hogy használhatomés,hogy elfogadták amit kűldtem. de közben meg egy nagy cumi az egész.:Td:

dodi89
2008. szept. 27. 0:36

Valaki megsúgná mi at a SWIFT/BIC, és honnan tudom megszerezni a rafinál? sehol nem találom. Köszi

Élő ügyfélszolgálat