chau
Válasz dodi89 kommentjére
2008. szept. 27. 0:46

Valaki megsúgná mi at a SWIFT/BIC, és honnan tudom megszerezni a rafinál? sehol nem találom. Köszi

Ezt találtam:
Bankkártya.hu :: Nemzetközi átutalások: SWIFT (BIC) kód, IBAN számlaszám, Western Union

dodi89
Válasz chau kommentjére
2008. szept. 27. 0:51
Kepees
Válasz Szszilard kommentjére
2008. szept. 27. 3:06

Ez ku...ra csodálatos,de még most sem tudom használni ezt írja ha szeretnék pénzt küldeni vagy kifizetést kezdeményezni

Your account is locked for outgoing transfers therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must provide us with scanned copies of the following documents:

[*]Your valid official identification document such as your international passport, national identity card or driving licence;
    [*]Proof of address such as recent utility bill or bank statement;
Most mi van?Ez a moneybookers csapat lökött vagy csak szopat engem?Megcsináltam mindent küldtem jogsi meg lakcímkártya másolatot kapom a választ amit fejes1988 cimbora leforditottnekem és írják,hogy használhatomés,hogy elfogadták amit kűldtem. de közben meg egy nagy cumi az egész.:Td:

Nos, miután elküldtél nekik minden iratot és unlockolták a számlád, én küldenék nekik még egy mailt, hogy:

Dear MB support.

I've sent you everything, what was need to prove my identify. After it ,I've received a letter from you:

"We thank you for your cooperation.
We would like to inform you that we have received your documentation. Your account information has been verified and confirmed.
Your account is now fully operational and ready for use.
Best regards,

Moneybookers Security"

But sadly, I discovered, that my account is still locked, so I can't withdraw from it, because it says:

"Your account is locked for outgoing transfers therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must provide us with scanned copies of the following documents:

[*]Your valid official identification document such as your international passport, national identity card or driving licence;
    [*]Proof of address such as recent utility bill or bank statement;"
So what should I do? I sent you everything what was needed, so please unlcok my account, and let me withdraw(unless you want to lose another costumer, because of your complicated withdraw system*)

Best regards: XY.

*kis ijesztés képpen, nehogymá az MB diktáljon :D

krumpli
Válasz dodi89 kommentjére
2008. szept. 27. 6:20

Valaki megsúgná mi at a SWIFT/BIC, és honnan tudom megszerezni a rafinál? sehol nem találom. Köszi

UBRTHUHB

számlakivonat, mnb.hu

ooooobi
Válasz vinczesz kommentjére
2008. szept. 29. 15:38

most amugy mi is a gond a MB-el? tobbet vonnak le? vagy atvaltaskor vannak gondok? most jott meg kiutalasom (csutortok este kertem ki) es 166,5 be valtottak a dollart

vinczesz
Válasz ooooobi kommentjére
2008. szept. 29. 16:27

most amugy mi is a gond a MB-el? tobbet vonnak le? vagy atvaltaskor vannak gondok? most jott meg kiutalasom (csutortok este kertem ki) es 166,5 be valtottak a dollart

Milyen pénznemű az MB számlád? És melyik bankba utaltattad?

ooooobi
Válasz vinczesz kommentjére
2008. szept. 29. 20:44

dollaros, es raiffeisennel van szamlam

rogan99
2008. szept. 30. 16:22

Lehet h hülye kérdés de lehet különbség felszámított díj tekintetében a bankszámlára és a kártyára kiutalás között?

ooooobi
Válasz rogan99 kommentjére
2008. szept. 30. 16:29

kiutalasnal meg van adva h mennyit szamolnak fel, nekem mind2 ugyan annyi osszeg

apcso
2008. okt. 2. 13:38

Sziasztok!

Nekem multhéten jött banki átutalassal (folyoszamlara kertem HUFosra)kb 5 nap volt és ugrott a 8000 HUF.

Előtte mikor nem váltottak bankot a szerencsétlenek nem vontak le semmit.

Ugy érzem viszlát MB nalam is.

Üdv.

Élő ügyfélszolgálat