én egyébként is úgy tudtam pl. az OPHU fórumából, hogy bankkártyára történő utalás esetén nem vonják le a 8.000HUF-t, hiszen gondoljunk csak bele: forintos MB számla esetén nincs valutakonverzió se, akkor miért is tennék?
Van valami friss hír a MB kártyáról? Nem hallottatok valamit?
forintosról is levonják a 8k-t...
2008 .november 10.- én indítottam dolláros MB ről 930 USD-t banki átutalással rafis USD számlára, 2008 november 17.- én megérkezett 797.87 USD,
2008 11.10 HUF/USD 218
2008 11.17 HUF/ USD 211
kártyás kifizetésre nem volt elég limitem
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hgy a moneybookers számlám forint alapú de most töltöttem fel elösször a bankártyámról pénzt és ugyebár be kell írnom hoyg mennyit vontak le a bankértyámról (1.01-2.99) között kell lenni de hogy adjam meg amikor a kivonatot HUFban kaptam meg számszerint 463HUF
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hgy a moneybookers számlám forint alapú de most töltöttem fel elösször a bankártyámról pénzt és ugyebár be kell írnom hoyg mennyit vontak le a bankértyámról (1.01-2.99) között kell lenni de hogy adjam meg amikor a kivonatot HUFban kaptam meg számszerint 463HUF
1 PROFILE: COMPLETE CREDIT/DEBIT CARD VERIFICATION
You have entered the incorrect amount. You must wait 24 hours before we will allow you to make another attempt. Our service department will be unable to assist you during this period.
Important:
Please check again on your statement for the exact amount in EUR. If your credit/debit card issuer does not show the amount in EUR, you cannot verify your card with Moneybookers. Do NOT try and guess the amount!
Ezt írta
Most mit csináljak?Tudn valaki segíteni
probléma a MB-el
Sziasztok!
Nekem az a gond a Moneybookers-el hogy egyáltalán nem működik, lehet én vagyok a hülye..Már októberben bergisztráltam, mivel nincs dombornyomott kártyám, ezért a bankszámlámat használtam fel.(kártyát egy ideig nem is tudok szerválni ez most nem lényeg)
Na már most, beírtam a kívánt összeget, elinditottam a tranzakciót, és azóta sem történt semmi. Már többször is próbáltam, de semmiféle pénzösszeg nem érkezett a számlámról a MB-re. annyi hozzátartozik hogy én Spanyolországban élek. Elvileg egy Madridi bankot jelenített meg nekem, gondolom mint közvetítő.
Mindegy, lényeg h nem működk nekem, lehet valami részlet elkerülte a figyelmem.. Ötlet??
kösz!
Ha a bankszámládról küldted a pénzt akkor a bankszámládon lesz eg ykivonat hogy hová ment szerintem meg tudod nézni a netbanknál hogy most mi van .
ID számot beírtad a közleménybe?
1 PROFILE: COMPLETE CREDIT/DEBIT CARD VERIFICATION
You have entered the incorrect amount. You must wait 24 hours before we will allow you to make another attempt. Our service department will be unable to assist you during this period.
Important:
Please check again on your statement for the exact amount in EUR. If your credit/debit card issuer does not show the amount in EUR, you cannot verify your card with Moneybookers. Do NOT try and guess the amount!
Ezt írta
Most mit csináljak?Tudn valaki segíteni