Sziasztok,
Full Tilt pókeren van 57,91 dollárom, viszont most már csak a Starson játszom, ezért ott jobban jönne a pénz. Valaki benne lenne egy ilyen cserében (én utalnék FTP-n, cserébe Starson kapnék)? Még annyi, hogy FTP azt írja más számlára transzferáláshoz "users must have sufficient deposit history". Na most én még nem fizettem be sose, nem tudom ez mennyire akadály a gyakorlatban.
Emellett BWIN-en meg Partypokeren van ilyen 7-10 dollár nagyságrendű összeg freerollokból, de nem tudom ott van-e ilyen számlák közti átutalás opció.
ftp-n amíg nem volt sikeres depositod nem fogod tudni átküldeni senkinek sem az összeget.
sziasztok
FTP-n kellene 200usd a ma esti FTPO eventekre, Budapesten személyesen tudnék fizetni.
Ha valaki tud segíteni, priviben keressen.
Köszönöm
Ger1bacsi
van vele kapcsolatban valakinek rossz tapasztalata?
Eladó $!
Sziasztok!
Eladó 80$. Jelenleg MB-n van, de ha starsra vagy fulltiltra szeretnéd akkor az is megoldható! Pesti vagy pestkörnyéki találkával! 15.000,-
ide írj ha érdekel:
toms8@freemail.hu
A FTP accod rendesen hitelesített?
Név, cím, stb?
Mert addig nem tudsz fogadni player transfert, amíg nem adsz meg nevet és címet.
Jártam így anno, hogy a küldőnek visszadobta, majd megadtam a kért adatokat és újra próbálkozva már sikeres volt a transzfer.
Persze ott korrekt partnerrel cseréltem, remélem geribacsi is az lesz és csak technikai gondja akadt...
GL!
Egy elég furcsa kérdésem volna:
Nem tudna nekem valaki 15 centet adni fizikai valójában? :D Úgy értem kézzelfogható 15 centet. Személyes okból kéne, egy bizonyos ajándék elkészítéséhez, amit a barátnőmnek szánok, de mivel váltani nem lehet ugye aprót, külföldön pedig nem járkálok, hogy visszajárónak kapjak, ezért nem tudok szerezni :P
Kifizetem :D Postaköltséget is, ha valaki lenne kedves elküldeni. Vagy ha van tippetek, honnan szerezzek, hol fizessek dodóval, hogy visszakapjak, az is jó.
Tenksz!
még mindig aktuális, hogy PS 100$-t cserélnék FTP 100$-ra, valaki? ha van valaki, PM légyszi
köszi
még mindig aktuális, hogy PS 100$-t cserélnék FTP 100$-ra, valaki? ha van valaki, PM légyszi
köszi