Egy elég furcsa kérdésem volna:
Nem tudna nekem valaki 15 centet adni fizikai valójában? :D Úgy értem kézzelfogható 15 centet. Személyes okból kéne, egy bizonyos ajándék elkészítéséhez, amit a barátnőmnek szánok, de mivel váltani nem lehet ugye aprót, külföldön pedig nem járkálok, hogy visszajárónak kapjak, ezért nem tudok szerezni :P
Kifizetem :D Postaköltséget is, ha valaki lenne kedves elküldeni. Vagy ha van tippetek, honnan szerezzek, hol fizessek dodóval, hogy visszakapjak, az is jó.
Tenksz!
Még mindig él a PS-ről FTP$-ra cserélés, de már csak 50$-ra van szükségem. Valaki tud segíteni?
Bp-n bármelyik pénzváltó? Elég sok van.
$ eladó!
Sziasztok!
Van 100$-om moneybookersen, ha valakit érdekel!
20.000,-
Pesten vagy környékén!
toms8@freemail.hu
Bp-n bármelyik pénzváltó? Elég sok van.
Nem tudna nekem valaki 15 centet adni fizikai valójában? :D Úgy értem kézzelfogható 15 centet. Személyes okból kéne, egy bizonyos ajándék elkészítéséhez, amit a barátnőmnek szánok, de mivel váltani nem lehet ugye aprót, külföldön pedig nem járkálok, hogy visszajárónak kapjak, ezért nem tudok szerezni :P
Kifizetem :D Postaköltséget is, ha valaki lenne kedves elküldeni. Vagy ha van tippetek, honnan szerezzek, hol fizessek dodóval, hogy visszakapjak, az is jó.
Tenksz!
Tenksz!
Sziasztok!
valaki segítsen nagyon fontos lenne!
pokerstarsra kellene 4.5$ MB-n küldeném előre.
köszönöm
Sziasztok!
valaki segítsen nagyon fontos lenne!
pokerstarsra kellene 4.5$ MB-n küldeném előre.
köszönöm
valaki?