Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > pénzcsere - regi topik

nando42
Válasz Tir-X kommentjére
2010. dec. 20. 17:40

Egy elég furcsa kérdésem volna:

Nem tudna nekem valaki 15 centet adni fizikai valójában? :D Úgy értem kézzelfogható 15 centet. Személyes okból kéne, egy bizonyos ajándék elkészítéséhez, amit a barátnőmnek szánok, de mivel váltani nem lehet ugye aprót, külföldön pedig nem járkálok, hogy visszajárónak kapjak, ezért nem tudok szerezni :P

Kifizetem :D Postaköltséget is, ha valaki lenne kedves elküldeni. Vagy ha van tippetek, honnan szerezzek, hol fizessek dodóval, hogy visszakapjak, az is jó.

Tenksz!

Bp-n bármelyik pénzváltó? Elég sok van.

Wazaa
Válasz nando42 kommentjére
2010. dec. 20. 20:28

Még mindig él a PS-ről FTP$-ra cserélés, de már csak 50$-ra van szükségem. Valaki tud segíteni?

dj.reLax86
2010. dec. 20. 20:58

csak papír pénzt váltanak.

ftraydan
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2010. dec. 21. 13:49

$ eladó!

Sziasztok!

Van 100$-om moneybookersen, ha valakit érdekel!
20.000,-
Pesten vagy környékén!
toms8@freemail.hu

Tir-X
2010. dec. 22. 12:16

Mondjuk ha már válaszolsz vmit, amit egyébként köszi, akkor előtte olvasd már el, hogy mire válaszolsz. Leírtam, hogy hiába az a sok váltó, aprót nem válthatsz náluk, csak papírpénzt.

mati1979
Válasz Tir-X kommentjére
2010. dec. 22. 12:20

Nem tudna nekem valaki 15 centet adni fizikai valójában? :D Úgy értem kézzelfogható 15 centet. Személyes okból kéne, egy bizonyos ajándék elkészítéséhez, amit a barátnőmnek szánok, de mivel váltani nem lehet ugye aprót, külföldön pedig nem járkálok, hogy visszajárónak kapjak, ezért nem tudok szerezni :P

Kifizetem :D Postaköltséget is, ha valaki lenne kedves elküldeni. Vagy ha van tippetek, honnan szerezzek, hol fizessek dodóval, hogy visszakapjak, az is jó.

Tenksz!

Próbáld meg a vaterán!

mati1979
Válasz Tir-X kommentjére
2010. dec. 22. 12:22

Tenksz!

Amúgy karácsonyi ajándéknak szánod? Mert lehet kevés már az idő.

TheHUNuT9s
Válasz mati1979 kommentjére
2010. dec. 28. 15:44

Sziasztok!

valaki segítsen nagyon fontos lenne!
pokerstarsra kellene 4.5$ MB-n küldeném előre.

köszönöm

TheHUNuT9s
Válasz TheHUNuT9s kommentjére
2010. dec. 28. 17:25

Sziasztok!

valaki segítsen nagyon fontos lenne!
pokerstarsra kellene 4.5$ MB-n küldeném előre.

köszönöm

valaki?

danfiu
Válasz TheHUNuT9s kommentjére
2010. dec. 28. 17:30

valaki?

Kuldtem pm-et

Élő ügyfélszolgálat