Revolut - Visa vagy Mastercard?
Sziasztok!
Revolut fizikai kártya rendelésnél választható műanyag (Visa) és fém (Mastercard) kártya. Melyiket válasszam és miért?
Előre is köszi a válaszokat!
Ha online gambling oldalra tervezel vele kifizetni akkor VISA, de amúgy teljesen mindegy, mivel virtuális bankkártya kiküszöböli a Mastercard hiányosságiat. Én Mastercard-ot kaptam, nem kérdeztek mit szeretnék. Ez vmi új feature, ami mindnekinek jár ,vagy csak silver+ előfizetőktől kérdezik meg , melyik bankkártyagyártót preferálja?
Ez vmi új feature, ami mindnekinek jár ,vagy csak silver+ előfizetőktől kérdezik meg , melyik bankkártyagyártót preferálja?
Az eredeti kérdés pedig már tárgytalan.
Nekem év elején csak MC kártyát ajánlott fel opcióként,viszont érdekes módon pár hónapja engedett rá kifizetni unibetről,szóval úgy tűnik ugyanolyan különleges státuszban van mint a Skrill és a Neteller.
Én nem tudok befizetni Revolut VISA kártyával bet365 -re, Skrill -re megy vele?
Sziasztok,
ahogy látom, muszáj hozzá applikáció. Viszont az én "okostelefonom"(HM Note 1LTE) nem elég "okos" hozzá, mert azt írja ki a Play Store-ban a Revolut, hogy nem kompatibilis vele, pedig a rendszeren a legfrissebb verzió van.
Mi a megoldás? Sehogy sem lehet gépről intézni az egészet? Miért kell nekik app?, még a neteller sem kívánja meg..
Befizetni neteller,skrill-ről érdemes csak. Aztán levételnél nt,skrillre és utána átteszed revolutra h ne bukj a váltáson. Szerintem így érdemes használni revo-t :)
Az egész revolut egy mobilapp tulajdonképpen ;) mobilokban nem vagyok otthon de ahogy látom android 4.4.4 az enyémen meg 8.0 van, lehet ez már tényleg régi :)
Persze, Netellert használok, csak az atm limitálás miatt beiktatnám a revolutot is. Ezért lenne szükséges megoldanom, mert így már nagyon drága a neteller.
Tablet vagy telo