Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Revolut - Visa vagy Mastercard?

Ascent888
Válasz koviii kommentjére
2021. jún. 17. 22:22

Én sem adtam meg. Sőt, el is tűnt az opció.

Vajon jelentik az adóhatóságnak, hogy a felhasználó nem adta meg? :)

Ascent888
Válasz Nyusziii kommentjére
2021. aug. 15. 13:44

Sziasztok,

sikerült megoldást találni? Ismét jött a felhívás, hogy adjam meg a tax infót.. Én nem szeretném. Inkább itt hagyom a Revolutot.

Kérlek, ajánljatok más online pénztárcát, ami ugyanígy működik a Netellerrel fee nélküli befizetéssel.

Smasszer
2021. aug. 16. 11:37

Én rányomtam mikor kérdezték, hogy hol van az adóilletőségem. Nem történt semmi pedig párszor rányomtam, hogy csak Mo. Kiikszeltem azóta semmi.

Smasszer
2021. aug. 18. 10:59

Na most jött e-mail nekem is.

Ascent888
Válasz Smasszer kommentjére
2021. aug. 18. 12:14

Én is rányomtam az appban az ablakra, de nem történt semmi. Sehová nem tudtam beírni semmit.:D Aztán kilőttem, de a menüben sehol sem jön már elő...

Az emailban pedig halott mindkét link. Az eszem megáll ezen. Nem szándékozom, de ha akarnám se tudnám megadni, amit kérnek.

Smasszer
2021. aug. 18. 17:42

Komolyak. Van egy csomó ember akiknek basznak válaszolni, de azért fontoskodnak adószámokkal.

Mikkentyű
2021. aug. 18. 19:40

Revolut LÓSZAR, nyugodtad használd, csalj adót vele, mert ha rendőrségi ügy van akkor nem foglalkoznak vele, nekem ellopták a kártyám, költöttek vele, feljelentést tettem! Mi volt a reakció amikor a rendőrség infot kért a revo részéről is? LETILTOTTAK! Ki kellett utalnom ami fent van és viszlát! Nem fognak kiadni infot a NAVnak sem, előtt tiltanak le és a NAV felé elküldik h nem vagy ügyfelük LOL .

Smasszer
Válasz Mikkentyű kommentjére
2021. aug. 19. 11:35

Revolut LÓSZAR, nyugodtad használd, csalj adót vele, mert ha rendőrségi ügy van akkor nem foglalkoznak vele, nekem ellopták a kártyám, költöttek vele, feljelentést tettem! Mi volt a reakció amikor a rendőrség infot kért a revo részéről is? LETILTOTTAK! Ki kellett utalnom ami fent van és viszlát! Nem fognak kiadni infot a NAVnak sem, előtt tiltanak le és a NAV felé elküldik h nem vagy ügyfelük LOL .

Erről szívesen olvasnék egy blogot! :) Néhány képpel alátámasztva. Például mi szerepelt a rendőrségi feljelentésbe mit küldött a Revolut ilyesmi.

Mikkentyű
2021. aug. 19. 12:45

rendőrségnél azt hogy info hiányában zárolva az ügy, a revolut meg hogy sajnálják de üzleti okokból nem szolgáltatnak a részemre semmit így zárolják/törlik a számlámat

pokeryorki
Válasz Mikkentyű kommentjére
2021. aug. 20. 22:03

Mit is vártál??

Élő ügyfélszolgálat