Hi,
egy-két nap erejéig lenne szükségem 20 dollárra PS-en, 25-t tudnék visszaküldeni péntekig bezárólag. Referenciám Mezo_gsi és wamcsi, velük volt több hasonló tranzakcióm. Ha valaki tud segiteni azt megköszönöm.
somebody?
mi a nicked?
ment PM
Irt egy másik user is privátba de mire visszairtam kilépett, csak gondoltam beirom ide, hogy ha látja akkor ne higgye azt, hogy több embertől is külön-külön kértem. Ha vmelyikőtők segit értelemszerüen a másiktól már nem kell.
ment PM
Irt egy másik user is privátba de mire visszairtam kilépett, csak gondoltam beirom ide, hogy ha látja akkor ne higgye azt, hogy több embertől is külön-külön kértem. Ha vmelyikőtők segit értelemszerüen a másiktól már nem kell.
Sziasztok!
El szeretnék MA adni 200$-t Pokerstarsrol KP-ért Budapesten, naggggyon fontos lenne, vki help plz:)
TY
dollár csere
Van $45-om a Titanpokeren nick: backerpath
Szeretnék $45-t a PS-re nick: Ballage87
Vasárnapi tourokat tolnám ps-en, ha tud valaki segíteni, pm-et plz
*jav. ha nem jó titanpokeren a pénz, akkor csak később tudnám utalni, csütörtök-péntek magasságában
iPoker hálózatban lévő 48 dolláromat szeretném elcserélni 40 Pokerstars dollárra, vagy 40 Moneybookers dollárra.
A PS nickem Gemini619
Az ipokeren lévő accountomra még nem fizettem be, és nem működik a player transfer opció. Ezért a pénzt csak egy HU asztalnál tudom átadni. Tudom vannak akiknek így nem felel meg, ezért előre szóltam.
Az oldalon már több sikeres tranzakcióval rendelkezem, 70-200-500 dolláros címletekben ( reirreT, mezo_gsi). Minden esetben előre küldtem. Ha régi, megbízható tag vagy most is hajlandó vagyok erre.
Ha érdekel küldj PM-et, . Általában minden nap gép előtt vagyok este 6-8 között, így akkor tudok válaszolni az esetleges megkeresésekre.
Sziasztok
20$-t szeretnék MB-re, PS-en küldöm.
Sziasztok!
Netelleről cserélnék nagyságrendileg 30-50$-t Moneybookersre! Több sikeres pénzcserém volt már itt az oldalon, megbízható, ismert tagnak természetesen én utalok előre!
Mező