Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

ajancsiii
Válasz Palesz76 kommentjére
2011. szept. 28. 17:15

Hi,

egy-két nap erejéig lenne szükségem 20 dollárra PS-en, 25-t tudnék visszaküldeni péntekig bezárólag. Referenciám Mezo_gsi és wamcsi, velük volt több hasonló tranzakcióm. Ha valaki tud segiteni azt megköszönöm.

ajancsiii
Válasz ajancsiii kommentjére
2011. szept. 28. 18:15

somebody?

henyooka1
2011. szept. 28. 19:06

mi a nicked?

ajancsiii
Válasz henyooka1 kommentjére
2011. szept. 28. 19:41

ment PM

Irt egy másik user is privátba de mire visszairtam kilépett, csak gondoltam beirom ide, hogy ha látja akkor ne higgye azt, hogy több embertől is külön-külön kértem. Ha vmelyikőtők segit értelemszerüen a másiktól már nem kell.

henyooka1
2011. szept. 28. 20:27

ment PM

Irt egy másik user is privátba de mire visszairtam kilépett, csak gondoltam beirom ide, hogy ha látja akkor ne higgye azt, hogy több embertől is külön-külön kértem. Ha vmelyikőtők segit értelemszerüen a másiktól már nem kell.

elment! GL

Sziadam
Válasz henyooka1 kommentjére
2011. szept. 30. 17:36

Sziasztok!

El szeretnék MA adni 200$-t Pokerstarsrol KP-ért Budapesten, naggggyon fontos lenne, vki help plz:)

TY

Ballage87
Válasz Admin kommentjére
2011. okt. 2. 16:43

dollár csere

Van $45-om a Titanpokeren nick: backerpath
Szeretnék $45-t a PS-re nick: Ballage87

Vasárnapi tourokat tolnám ps-en, ha tud valaki segíteni, pm-et plz

*jav. ha nem jó titanpokeren a pénz, akkor csak később tudnám utalni, csütörtök-péntek magasságában

gemini619
Válasz Ballage87 kommentjére
2011. okt. 4. 6:51

iPoker hálózatban lévő 48 dolláromat szeretném elcserélni 40 Pokerstars dollárra, vagy 40 Moneybookers dollárra.

A PS nickem Gemini619

Az ipokeren lévő accountomra még nem fizettem be, és nem működik a player transfer opció. Ezért a pénzt csak egy HU asztalnál tudom átadni. Tudom vannak akiknek így nem felel meg, ezért előre szóltam.

Az oldalon már több sikeres tranzakcióval rendelkezem, 70-200-500 dolláros címletekben ( reirreT, mezo_gsi). Minden esetben előre küldtem. Ha régi, megbízható tag vagy most is hajlandó vagyok erre.

Ha érdekel küldj PM-et, . Általában minden nap gép előtt vagyok este 6-8 között, így akkor tudok válaszolni az esetleges megkeresésekre.

Sziadam
Válasz gemini619 kommentjére
2011. okt. 5. 11:48

Sziasztok

20$-t szeretnék MB-re, PS-en küldöm.

Mezo_gsi
Válasz Sziadam kommentjére
2011. okt. 5. 12:20

Sziasztok!

Netelleről cserélnék nagyságrendileg 30-50$-t Moneybookersre! Több sikeres pénzcserém volt már itt az oldalon, megbízható, ismert tagnak természetesen én utalok előre!

Mező

Élő ügyfélszolgálat