Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

Mezo_gsi
Válasz Menyidvan? kommentjére
2011. okt. 16. 15:49

Igen, azok kellenek bescannelve.

Én is ma délelőtt küldtem el nekik, de utánna hívtam a supportot telón, hogy sürgős lenne a dolog és lehetőleg vegyenek előre soron kívül! Kb. 10 perc alatt végeztünk, részemről semmi akadálya a player transfernek.
De utánna néztem a pénztárban, hogy a fogadó félnek is ugyanígy igazolnia kell magát!

TheHUNuT9s
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2011. okt. 16. 16:00

hello Mezo_gsi tudsz segíteni 16.5$ kellene Party-ra

Party nick: TheHUNuT9s

PS: IdkPsPro

köszi

Mezo_gsi
Válasz TheHUNuT9s kommentjére
2011. okt. 16. 16:09

Tőled is csak azt tudom kérni, hogy tutira nézd meg, esetleg kérdezz rá a supportnál, hogy fogadhatsz-e pénzt!
Szívesen segítek, de csak akkor, ha biztosan tudok küldeni és azt a másik fél meg is tudja kapni, ergo vissza tudja küldeni PS-en.

TheHUNuT9s
2011. okt. 16. 16:13

Tőled is csak azt tudom kérni, hogy tutira nézd meg, esetleg kérdezz rá a supportnál, hogy fogadhatsz-e pénzt!
Szívesen segítek, de csak akkor, ha biztosan tudok küldeni és azt a másik fél meg is tudja kapni, ergo vissza tudja küldeni PS-en.

én már elküldtem nekik az iratokat

Mezo_gsi
Válasz TheHUNuT9s kommentjére
2011. okt. 16. 16:23

"Mennyidvan" -nak tartalékolok 11$-t, ezenfelül még 11,5-em van, amit át tudnék küldeni. (A többi nekem is a PSOP nevezésekre kell)
Ha neked is jó ez a Partyn 11/ PS-en 13 vissza, akkor megpróbálhatjuk.

Mezo_gsi a nickem mindkét teremben.

xxxCristianoxxx
2011. okt. 16. 17:50

bocs hogy belekontárkodok .de szerintem esélytelen nektek ezt így elintézni .
party poker szabályzat :
"In order to make an inter-account transfer the Donor must have a balance of $100* or more in their Account. The minimum amount the Donor can transfer is $50**. "

Mezo_gsi
Válasz xxxCristianoxxx kommentjére
2011. okt. 16. 17:53

Semmi gond, én teljesen új vagyok a PP-n, fogalmam sincs a pénzküldés szabályairól.
Telefonon beszéltem ma de. a supporttal, ahol, miután elfogadták a papírjaimat azt mondta a supportos, hogy a minimun ammount 1$.
Ezért írtam mindenkinek, hogy szívesen segítek, ha tudok, de nem vagyok biztos semmiben sem...

mattack
2011. okt. 16. 18:10

Én is szeretnék kérni party-ra 6 dollár, legalább a ma esti versenyre, ha nem sikerül nagyot alkotni, akkor amúgy se erőltetném tovább!
Három hete tudtam fogadni, akkor 50 dollárt küldtek át!
A nickem: matapapa - a ps-en tudnám visszaküldni!

Menyidvan?
Válasz mattack kommentjére
2011. okt. 16. 18:29

Rajtavagyok a témán,csak nemtudom meddig kell várnom hogy engedélyezze a pénzküldést.

8-fél9 felé szólok hogy mi a helyzet.

TheHUNuT9s
2011. okt. 16. 19:58

"Mennyidvan" -nak tartalékolok 11$-t, ezenfelül még 11,5-em van, amit át tudnék küldeni. (A többi nekem is a PSOP nevezésekre kell)
Ha neked is jó ez a Partyn 11/ PS-en 13 vissza, akkor megpróbálhatjuk.

Mezo_gsi a nickem mindkét teremben.

Party 11$/PS 12$ mehet?

Élő ügyfélszolgálat