Atti.Mit jelent nálad a micro?
Nl5-10, de nem tettem egyelőre ajánlatot sehol, úgyhogy ebben a topikban, és ezzel a beírásommal nem leendő játékosokat szeretnék keresni
Ha arra kerül a sor, akkor majd külön topikban teszek fel egy kimondott hirdetést. Én is csak a feltételekről érdeklődtem itt.
Én csak kérdeztem. Én nem játszok cg-et
Sajnos az elmúlt 1-2 hónap nagyon rosszul sikerült,
ezért szükségem lenne egy stakerre, NL50 - NL100-ra!
Természetesen tudok küldeni képeket, linkeket HM, PTR, PT-ről!
Már azt is megköszönném ha valami útmutatóval tudnátok segíteni hogy hogyan merre tudnék találni megfelelő stakert!
Látom attiati érdekel a téma, ha komolyan gondolod személyesen is találkozhatnánk!!
Természetesen tudok küldeni képeket, linkeket HM, PTR, PT-ről!
Picit utánaolvastam a dolognak.
...
150k handre gondoltam, amit maximum 7 hónap alatt kellene teljesíteni.
Hozzáférésem nem lenne a számlákhoz.
Hetente lenne printscreen a számlaegyenlegről, és a moneyhistory-ról.
Pénzügyi elszámolás pedig havonta. Nyilván BR újratöltés bármikor :) :(
Picit utánaolvastam a dolognak.
NL CG esetén az alábbiak közül szerintetek melyik számít fair ajánlatnak a staker részéről (részemről)? (vagy inkább melyik unfair?)
Illetve melyik részét lenne hülyeség bevállalni részemről?
1. BR-t 100%-ban a staker állja, veszteség esetén 100%-ban újratölti a BR-t egészen addig, amíg értelmét látja. Profit esetén 50-50% osztozás.
2. BR 50%-át adja a staker, 50%-át a játékos. A profit 25%-a a stakeré, 75%-a a játékosé.
Osztozás tárgyát képezi a bónusz és a rakeback is (minden számlanövekmény). BR nullázás és újratöltés esetén egészen addig nincs osztozás (vagyis minden nyereség a stakeré) mindkettő verzió esetén, amíg az összes BR finanszírozás összege ismét legalább 0-ig vissza nem áll. Az együttműködés végeztével a stakelő visszakapja az eredeti bankrollt.
150k handre gondoltam, amit maximum 7 hónap alatt kellene teljesíteni.
Hozzáférésem nem lenne a számlákhoz.
Hetente lenne printscreen a számlaegyenlegről, és a moneyhistory-ról.
Pénzügyi elszámolás pedig havonta. Nyilván BR újratöltés bármikor :) :(
mi tortenik ha minuszban zarul a stake? aztan a masodik is... aztan a harmadik is...
mi van ha az elso 100 dolcsi elmegy a masodik 100 bol lessz 150? azon hogyan osztoztok??
ezek nelkul neki se kezdjetek ..
Bármelyik lehet. De általában a staker kiköti, hogy ő bármikor megszakíthatja a dealt, mert elég sokszor futhatsz bele abba, hogy valakinek jók a referenciái, mégis rossz eredményeket hoz.
Előre szólok, messze nem akkora aranybánya ez, aminek gondolod elsőre.
Tedd fel ide a HM-rol az elmult eves grafodat meg a statjaidat, esetleg a PTR-en fellelheto pokeres sn-jeidet hatha lesz vallalkozo szellemu staker, bar a forumaktivitasod alapjan szerintem nagy valoszinuseggel kisebb limitre sem kapnal stakelest errol a forumrol