Póker Fórum Archívum > Piactér > Staking - ötletek, javaslatok

titcar
Válasz Gus kommentjére
2010. júl. 10. 12:06

a harmadik 100as kié a példában? :D

attiati
Válasz titcar kommentjére
2010. júl. 10. 12:33

Szerintem 3 feltöltéssel számolt. (a 3. 500-as nyereményes egyenlegben benne van a 3. feltöltés)

500 bevétel van, 300 kiadás. És a 200 profit meg kétfelé.

Gus
Válasz attiati kommentjére
2010. júl. 10. 12:40

a harmadik 100as kié a példában? :D

Szerintem 3 feltöltéssel számolt. (a 3. 500-as nyereményes egyenlegben benne van a 3. feltöltés)

500 bevétel van, 300 kiadás. És a 200 profit meg kétfelé.

ja, egy staker stakeli ugyanazt az 1 jatekost. elso 2 100 as elmegy a harmadik 100 asbol nyer es lessz a BR 500.

titcar
Válasz Gus kommentjére
2010. júl. 10. 13:00

ha azt írod -100 -100 500 akkor abból az eredményre asszociál az ember ám :)

attiati
2010. júl. 10. 13:02

végül is ha végiggondolod, akkor két 0-s egyenleg után a harmadik 500 miből termett? :)

Gus
2010. júl. 10. 14:08

.
Nezzuk ez hogy nezhet ki:
az indulo BR mindig 100

Stake 1: - 100 (100 BR elmegy nullara) jatekos log 100 make up-al
Stake 2: -100 (100 BR elmegy nullara)masik 100 make up=200 make up
Stake 3: 500 ( nyeres egy MTT-n , nyeremennyel egyutt a BR 500)

indulo Br mindig 100
nyeremennyel egyutt a BR 500

ezekbol szerintem egyertelmu..

ha azt írod -100 -100 500 akkor abból az eredményre asszociál az ember ám :)

en a zaro bankrollra gondoltam
stake 1 0 (-100)
stake 2 0 (-100)
stake 3 500

nah, igy vilagosabb :)

reirreT
Válasz Gus kommentjére
2010. júl. 10. 15:04

Köszönöm a gyors választ!

Külföldi stake-oldalakat nézegettem, volt, aki 1-2 dolláros sng-kre kért/adott staket, az azért már nagyon kevés (se profit nincs, se értelme olyat stakelni, aki még azt sem tudja befizetni). Arra gondoltam, hogy alacsonyabb téten nyerő sng játékosokat fizetnék be magasabb tétre, hogy még az én részemet levonva is többet tudjanak keresni, plusz "szakmailag" is feljebb tudnak lépni.

Hány buyint szokás egyben odaadni vajon egy 10 fős sng-khez való stakelésben? Valamint neked Gus, mennyi utánajárás, ellenőrzés van a dologban, hogy 15-20% a "rossz" játékosok aránya?

Gus
Válasz reirreT kommentjére
2010. júl. 10. 19:41

Köszönöm a gyors választ!

Külföldi stake-oldalakat nézegettem, volt, aki 1-2 dolláros sng-kre kért/adott staket, az azért már nagyon kevés (se profit nincs, se értelme olyat stakelni, aki még azt sem tudja befizetni). Arra gondoltam, hogy alacsonyabb téten nyerő sng játékosokat fizetnék be magasabb tétre, hogy még az én részemet levonva is többet tudjanak keresni, plusz "szakmailag" is feljebb tudnak lépni.

Hány buyint szokás egyben odaadni vajon egy 10 fős sng-khez való stakelésben? Valamint neked Gus, mennyi utánajárás, ellenőrzés van a dologban, hogy 15-20% a "rossz" játékosok aránya?

Jo otlet amit akarsz, en is azt probalom hogy az alacsony szinten nyeroket feljebbleptetni. Viszont elsore erdemes jatsztni Oket az alacsonyabb szinten, mert ahhoz kevesebb BR -t kell kuldeni, ilyenkor van idod megismerni a jatekost es szokasait.
Ujakat akkor stakelek amikor van ra idom megnezegetni Oket, tehat azt mondanam eleg kicsi rizikofaktorral dolgozom, abbol jon ki 15-20% lopas, de ez altalaban mindenkinel igy van..

reirreT
Válasz Gus kommentjére
2010. júl. 10. 21:31

Jo otlet amit akarsz, en is azt probalom hogy az alacsony szinten nyeroket feljebbleptetni. Viszont elsore erdemes jatsztni Oket az alacsonyabb szinten, mert ahhoz kevesebb BR -t kell kuldeni, ilyenkor van idod megismerni a jatekost es szokasait.
Ujakat akkor stakelek amikor van ra idom megnezegetni Oket, tehat azt mondanam eleg kicsi rizikofaktorral dolgozom, abbol jon ki 15-20% lopas, de ez altalaban mindenkinel igy van..

Igaz, csak arra gondoltam, hogy az alacsonyabb szinten tudnak játszani maguktól is, nem igazán van szükségük rám.

Gus
Válasz reirreT kommentjére
2010. júl. 11. 5:35

Igaz, csak arra gondoltam, hogy az alacsonyabb szinten tudnak játszani maguktól is, nem igazán van szükségük rám.

Ha egy hosszu tavu kapcsolat remenyeben nem grindolnak a tuti nyero szintjukon nehany napot, akkor ott mar el is dolt, erdemes-e veluk foglalkozni...Ha jatekos nem akar stakelt jatekos lenni, akkor nem fog mukodni hosszu tavon es Neked is a hosszu tav a jobb, akkor nem kell hetente uj jatekosokkal kockaztatnod a lovedat...a 15-20% lopas az ujak kozul kerul ki, aki mar stakekbol jatszik 6 honapja, az mar tudja, latja az elonyet , az nem fog lelepni a loveddal..

Élő ügyfélszolgálat