player09
Válasz NoUDidnt kommentjére
2020. jún. 11. 17:46

Hello!
Hogyan tudok Netellerre ráutalni?Mik az alternatívák?(kivéve banki átutalás).Előre is köszönöm a segítséget.

kamon
Válasz Zsipali kommentjére
2020. jún. 16. 10:58

Sziasztok!

Forint alapú Neteller számlámhoz milyen kártyát érdemes kérni? EUR vagy USD vagy mindegy?

Illetve, ha mondjuk egy eurós neteller kártyával fizetek, miközben a neteller számlám HUF-os, akkor milyen költségekkel kell számolnom mondjuk egy kártyás fizetésnél?

kamon
2020. jún. 17. 9:04

Nincs senkinek forintos Neteller számlával kapcsolatos tapasztalata?

Lyukszormok
2020. jún. 17. 9:38

Nincs senkinek forintos Neteller számlával kapcsolatos tapasztalata?

Csak skrillben tudok segiteni, forintos szamla+eur kartya, koppra annyit von le miota megerkezett ez a kartyam mint amennyit fizetek vele.

kamon
2020. jún. 17. 10:39

Köszönöm a választ. Remélem, a Netellernél is így megy.

Ascent888
2020. jún. 17. 11:46

Sziasztok,

a problémám leírtam már a Pokerking topicban, de ezen a siteon vélhetően kevesen játszanak, így nem sok embert érinthet a kérdés.

A lényeg, hogy eddig csak a Netellert használtam ki-befizetésre, ami rutinszerűen ment, hiszen meg volt jegyezve az account, az első befizetés után. Most viszont kifizetést kérve, a Netellert választva már nincs ott a számlám, üres minden mező, "új accountot" kell hozzáadnom.

Kitölteném akkor, de furcsállom, hogy a személyes adatokon kívül csak az emailcímet kéri és semmi számlaszámot. Miért nem kéri a Neteller Account ID-t (aminek a nagyja kitakarva szokott lenni)? Nem szeretném valami "felhőbe" kiutalni, ezért inkább rákérdezek itt, hogy az emailcím tényleg elégséges azonosító?

kacsa1st
Válasz mattack kommentjére
2020. júl. 8. 8:38

Azoknak, akik most várják az új kártyát, itt egy infó, amit küldtek.:

"Please be advised that we are aware that some of our customers have not received their cards within the given time-frame.
However, due to the ongoing world pandemic, we would like to kindly ask you to allow 5 more business days to pass, since currently we are unable to manage the postal delivery due to the different government regulations."

Megérkezett már neked?
Nekem aug 1-ig még jó a régi, viszont az újat mát több mint 1 hónapja igényeltem.

mattack
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. júl. 8. 12:25

Megérkezett már neked?
Nekem aug 1-ig még jó a régi, viszont az újat mát több mint 1 hónapja igényeltem.

Amit először küldtek, az nem jött meg soha, így még egyszer rájuk írtam, hogy mizu, és törölték azt a kártyát, valamint küldtek újat. Ami végül ha 1-2 nappal később is, mint a beígért 5-10 munkanap, de csak megjött.

kacsa1st
Válasz mattack kommentjére
2020. júl. 8. 14:29

Amit először küldtek, az nem jött meg soha, így még egyszer rájuk írtam, hogy mizu, és törölték azt a kártyát, valamint küldtek újat. Ami végül ha 1-2 nappal később is, mint a beígért 5-10 munkanap, de csak megjött.

köszi. akkor jövő héten én is rájuk írok ha addig nem jön meg.

KronikMathsDebater
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. júl. 9. 22:13

Uff!

A Netellernél mennyire valid opció még, hogy a Net+ kártyájuknál láthatatlan az ATM pénzfelvétel?
Nyertem a kisebb összeget Unibeten. Netellerre vettem ki. A mostani összeg nem nagy, pár tízezer forint, amire nem hinném, hogy ráugrana bárki is. De teszem azt, jön a mázli faktor, aztán lesz pl 300E magyar pezó a Netellerren, amit leemelnék ATM által. Erre ugrana a "hivatal"? :))

Élő ügyfélszolgálat