Kár. Megforgatni megtudnám. Flash 25 tolok havi 10000 db-t. De nincs sajna most ennyi rollom Skrillen. Meg a befizetés is macerás lenne. Így is már 3x kértem, hogy emeljék a depó limitet. 1000 dollárokkal emelik. Most havi szinten 9000-et enged befizetni.
Sziasztok!
Igazából minden befizetéses témát érint a problémám.
Van egy Revolut számlám, nem tudok olyan kártyát létrehozni benne ami elfogadna a GGPoker. Lehetetlen onnan befizetni.
Ezért a pár éve létrehozott Neteller számlámat elővettem februárban, sajnos EUR-os és mindenhova USD kéne. Pár befizetésre használtam. Viszont 4-5 napja nem tudok rá felrakni pénzt. Nem írják, hogy restricted lennék, de semmilyen limitációt sem értem el, a support meg bullshit dumával próbál lerázni, ha kicsit utánanéznének látnák, hogy minden amit írnak az nem igaz.
Van egy skrill USD számlám is, ami viszont tényleg restricted jelenleg, de 1 hónapja nem adták meg a választ, hogy miért.
Végül csináltam egy USD-s Neteller számlát, amire micsoda meglepetés, azonnal sikerült pénz felrakni és a GG-re is továbblökni.
Eltelt egy nap és közölték, hogy ez a számlám restricted lett és keressem őket. Gondolom észrevették, hogy 2 számlám van, nem tudom, de erre egyből reagálnak, amikor meg napokig nem tudom használni semmire a számlát, akkor semmi reakció.
Persze ezek után meg bele sem merek gondolni, hogy a kifelé utat hogyan lehetséges bejárni, ha már a befelé is ilyen nehéz.
Jelenleg mi a legegyszerűbb módja a be és kifizetésnek? Legkevésbé a fee érdekel, sokkal fontosabbnak tartom, hogy ne szemétkedjenek és gördülékenyen menjen.
Köszi minden választ!
Sziasztok,
Wirexről Netellerre hogy lehet pénzt küldeni/befizetni?
Sziasztok
A neteller fizikai kártyám februárban lejár küldtek pár hete e-mail-t hogy küldik az újat kb. mikorra várható, hogy megérkezik?
Nekem 2.-án küldték el az újat, eddig semmi.Mondjuk a skrill kártyámra 2 éve várok kb, az is eltűnt az éterben valahol... Ha nem jön meg a hónap végéig , akkor töröltetem és kiküldetem velük futárral.
Sziasztok
A neteller fizikai kártyám februárban lejár küldtek pár hete e-mail-t hogy küldik az újat kb. mikorra várható, hogy megérkezik?
Miért kérték be vajon a nemzetiséget és foglalkozást, szabályozást is megemlítve? Erről tudtok valamit?
Miért kérték be vajon a nemzetiséget és foglalkozást, szabályozást is megemlítve? Erről tudtok valamit?