Szia!
Revolutot érdemes használni oda "feltölteni" netellerről dollárt és a revolut kártyával fizetni/pénzt kivenni mert sokkal jobban váltanak.
ha az accountod deviázájában használod a kártyát akkor nem lesz fee. tehát:
dolláros neteller acc eurós neteller kártya, te eurót költesz a kártyával --> van díj
dolláros neteller acc eurós neteller kártya, te dollárt költesz a kártyával --> nincs díj
Hello!
Elég fura dolog történik netelleres fizetésnél. Két különböző terembe is be akartam fizetni , az összeg le is vonódig a netelleres számláról a terembe viszont nem íródik jóvá.. (Juicy stakes és pinnacle).. Valakinek valami ötlet hogy mi lehet ez? Volt valakinél hasonló? Azért félelmetes ez mert már eltelt egy nap..
regisztráció
Sziasztok,
csináltam ma egy Neteller regisztrációt, de elakadtam. Adataim megadtam miután kér egy befizetést mielőtt még a Verification-t megcsinálnám. Befizettem (volna) egy kisebb összeget (Credit or Debit card opcióval), de valamiért nem jelenik meg az összeg. Sőt még a számlámon sem látom, hogy a banknál megterhelte volna. Két féle kártyával is próbáltam (ótépé és erszte), ugyanez mindkét esetben.
Angolom kicsit döcög, de a Helpnél azt olvastam, hogy ebben az esetben akár pár nap is lehet az átfutási idő, bár ezt furcsállom. Életszerű ez?
Köszi a segítséget előre is!
J
Hi!
A bankkártyám lejáratáig még van másfél év, mégis most kaptam egy újat. Tudja valaki esetleg,h ez miért jöhetett.
Hi!
A bankkártyám lejáratáig még van másfél év, mégis most kaptam egy újat. Tudja valaki esetleg,h ez miért jöhetett.
Hali!
Ma aktviáltam az euros kártyát $-os acc-al mögötte. Forintot vettem fel és a legnagyobb meglepetésemre nem számolt fel FX fee-t :O.
3K HUF =10,6$ ebből 0,18$ készpénzfelvételi díj, vagyis ha vásárlásra használtam volna 10,42$
Ezzel a kártyával tettem át közben 10$-t, $-os Wise számlára aminek a díja 0,09$. Majd 3007HUF értékben fizettem vele ami 10.04$-ba került. Összesen így 10,13$ ér ugyan annyi, na jó egy kicsivel több forintot.
Hiába nincs FX fee. Még mindig sokkal jobb Wise-ra átdobni(gondolom a Revolut is kb ilyen eredményt hozna)
10,42$-10,13$=0,29$. Így kb 2,9%-ot sporulunk
Sokszor írtak erről e-mailt, valószínű elkerülte a figyelmedet. Mindenki kap, akinek nem EUR volt a kártya pénzneme, mert mostantól az kell legyen. Így eltérő pénznemű lesz a számlád és a kártyád, de az ígéretek szerint emiatt nem számolnak fel átváltási költséget.
Sziasztok
Akinek eddig dolláros volt a neteller számlája és a fizikai kártyája is dolláros volt most hogy küldtek euros kártyát és vett ki pénzt ATM-ből Ft-ot rosszabul váltották mint eddig?
Köszi a választ.
Szia!
Elvileg nincs dupla váltás, tehát engedi, hogy a $-t egyből forintra váltsd.
DE!
Biztos, hogy ez a legjobb megoldás? 3,99% fx fee+ pénz felvételi díj... a rossz árfolyamról nem is beszélve. Egy neteller-revolut, neteller-curve kombót érdemes lenne megfontolni hosszútávon.
GL