lourker
Válasz laca8787 kommentjére
2021. febr. 21. 14:10

Szia!

Revolutot érdemes használni oda "feltölteni" netellerről dollárt és a revolut kártyával fizetni/pénzt kivenni mert sokkal jobban váltanak.

Tony9
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2021. febr. 21. 16:51

ha az accountod deviázájában használod a kártyát akkor nem lesz fee. tehát:
dolláros neteller acc eurós neteller kártya, te eurót költesz a kártyával --> van díj
dolláros neteller acc eurós neteller kártya, te dollárt költesz a kártyával --> nincs díj

Köszi a választ Feriboy.

Igen, azóta összeállt a kép.

Dollárt küldtem Revolut virtuális kártyára Neteller virt. kártyáról.

Revoluton átváltottam forintra amiért 1%-ot számolnak fel. Azt hiszem ez klasszisokkal jobb mint a skrill-neteller 4%-os lopás. Rendeltem Rev. fizikai kártyát amivel havi 75 ezer Hufig ingyen vehetek fel pénzt Atm-en (efölött 2% fee)+ ingyen költhetek boltokban üzletekben.(itt nem tudom mennyi a limit ha van-e egyáltalán) Ha minden igaz 2 hét alatt jön meg a kártya. Revolut sokkal korrektebb ilyen szempontból mint a tolvaj skrill-neteller.

Viszont azt olvastam több helyen, hogy Revon csak annyi pénz legyen fent amennyit el akarsz költeni rövid időn belül. Szal több ezer dollárok az felejtős. Ha nagyok a pénzmozgásaid, szeretnek baszakodni, hogy honnan van a pénz, jövedelemigazolás, számlafagyasztás, csupa finomságok. Szóval ez sem fenékig...

coolerkiller
Válasz Zsipali kommentjére
2021. márc. 2. 17:29

Hello!

Elég fura dolog történik netelleres fizetésnél. Két különböző terembe is be akartam fizetni , az összeg le is vonódig a netelleres számláról a terembe viszont nem íródik jóvá.. (Juicy stakes és pinnacle).. Valakinek valami ötlet hogy mi lehet ez? Volt valakinél hasonló? Azért félelmetes ez mert már eltelt egy nap..

Józs_i
Válasz coolerkiller kommentjére
2021. márc. 12. 21:10

regisztráció

Sziasztok,

csináltam ma egy Neteller regisztrációt, de elakadtam. Adataim megadtam miután kér egy befizetést mielőtt még a Verification-t megcsinálnám. Befizettem (volna) egy kisebb összeget (Credit or Debit card opcióval), de valamiért nem jelenik meg az összeg. Sőt még a számlámon sem látom, hogy a banknál megterhelte volna. Két féle kártyával is próbáltam (ótépé és erszte), ugyanez mindkét esetben.
Angolom kicsit döcög, de a Helpnél azt olvastam, hogy ebben az esetben akár pár nap is lehet az átfutási idő, bár ezt furcsállom. Életszerű ez?

Köszi a segítséget előre is!

J

lecso10
2021. ápr. 1. 18:27

Hi!
A bankkártyám lejáratáig még van másfél év, mégis most kaptam egy újat. Tudja valaki esetleg,h ez miért jöhetett.

csodapuki
Válasz lecso10 kommentjére
2021. ápr. 1. 22:21

Hi!
A bankkártyám lejáratáig még van másfél év, mégis most kaptam egy újat. Tudja valaki esetleg,h ez miért jöhetett.

Sokszor írtak erről e-mailt, valószínű elkerülte a figyelmedet. Mindenki kap, akinek nem EUR volt a kártya pénzneme, mert mostantól az kell legyen. Így eltérő pénznemű lesz a számlád és a kártyád, de az ígéretek szerint emiatt nem számolnak fel átváltási költséget.

Pgergo11
2021. ápr. 9. 15:28

Hali!
Ma aktviáltam az euros kártyát $-os acc-al mögötte. Forintot vettem fel és a legnagyobb meglepetésemre nem számolt fel FX fee-t :O.

3K HUF =10,6$ ebből 0,18$ készpénzfelvételi díj, vagyis ha vásárlásra használtam volna 10,42$

Ezzel a kártyával tettem át közben 10$-t, $-os Wise számlára aminek a díja 0,09$. Majd 3007HUF értékben fizettem vele ami 10.04$-ba került. Összesen így 10,13$ ér ugyan annyi, na jó egy kicsivel több forintot.

Hiába nincs FX fee. Még mindig sokkal jobb Wise-ra átdobni(gondolom a Revolut is kb ilyen eredményt hozna)

10,42$-10,13$=0,29$. Így kb 2,9%-ot sporulunk

Airhawk
Válasz csodapuki kommentjére
2021. ápr. 9. 21:14

Sokszor írtak erről e-mailt, valószínű elkerülte a figyelmedet. Mindenki kap, akinek nem EUR volt a kártya pénzneme, mert mostantól az kell legyen. Így eltérő pénznemű lesz a számlád és a kártyád, de az ígéretek szerint emiatt nem számolnak fel átváltási költséget.

Mindenki kap újat, az is, akinek eddig is eurós volt a pénznem...

laca8787
Válasz Airhawk kommentjére
2021. ápr. 27. 20:31

Sziasztok

Akinek eddig dolláros volt a neteller számlája és a fizikai kártyája is dolláros volt most hogy küldtek euros kártyát és vett ki pénzt ATM-ből Ft-ot rosszabul váltották mint eddig?

Köszi a választ.

Foreverwin
Válasz laca8787 kommentjére
2021. ápr. 27. 22:32

Szia!

Elvileg nincs dupla váltás, tehát engedi, hogy a $-t egyből forintra váltsd.

DE!
Biztos, hogy ez a legjobb megoldás? 3,99% fx fee+ pénz felvételi díj... a rossz árfolyamról nem is beszélve. Egy neteller-revolut, neteller-curve kombót érdemes lenne megfontolni hosszútávon.

GL

Élő ügyfélszolgálat