Nagyon vicces vagy.:D
Gondoltam hogy ezt így előre nem lehet megmondani,azért kérdedztem gondoltam hátha valaki próbálkozott már hasonlóval,mert olyat is hallottam hogy valaki 2 hét alatt csinált 10 dollárból 2000 ezret.Nyílván ez sok mindentől függ.
2 nap alatt megvan, HU hyper turbó és mindig dupla limiten tolod (persze párszor 2x játszod ugyanazt a limitet a fee miatt ) :))
Mogyi annó asszem 59 perc alatt 30ból 20ezret Omaha asztalokon, Isuldul 2kból 1millió egy hónap alatt talán:) szal bármi lehetséges.
egyébként a kérdésedre nincs igazán válasz, napi 3-4 óra játékkal ha +ban a fejlődésre is szakítasz időt és vmi tehetség is van benned, asztalszámtól függ de pár hónap alatt simán lehetséges. De sokkal hamarabb is megy, ha példáulelindulsz starson egy 10usd-s garantált versenyen és megnyered.
Állítólag volt már olyan magyar jó LAG játékos, aki 20 dollárból 80 ezret csinált néhány óra alatt.
Egyébként, ha csak elméleti a kérdés, akkor 1-2 órán belül meg lehet csinálni.
Jó és szerencsés LAG játék kell hozzá. NL10-ről indulsz, amint összejön 100+bb, limitet lépsz. Tehát 10$+ megvan, akkor mész NL20-ra, ha 20$+ megvan, akkor NL30-ra és így tovább. Ha eljutsz így NL600-ra és ott egy jó all in összejön, akkor már meg is van a cél. Persze ehhez tényleg nagy szerencse is kell.
Piros vagy fekete. Majdnem 50% esélyed van, hogy eltalálod az egyiket. Imádkozz ki egy hotrunt és hamar meglesz -_-
Vagy tanuld meg az alapkoncepciókat és a BRM-t...hosszabb idő lesz, de biztosabb az út.
3,5 R 180m
tele van fishekkel bár ez inkább hátrány főleg a ps-en
A nő nem ember, a medve nem játék, a 10$ nem bankroll
Gyűjts még hozzá. 50$ még mindig kicsit necces kezdőként (eleinte valószínűbb, hogy buksz), de azzal már el lehet kezdeni játszani valamit a legalacsonyabb szinten (nem MTT-t, és nem turbo sng-t)
-ha fel tudod magad mákolni, 50$-ra onnan már sima 1-2 hónap
hozzáteszem én is 10$-ral kezdtem és nl10-en XD. Aztán 3 nap alatt 200-ra nőtt a tőkém, azóta megvagyok abból a 10$-ból, 5 éve.
Abból a 10 dolcsiból inkább vegyél egy üveg royalt, jobban jársz...