-ha fel tudod magad mákolni, 50$-ra onnan már sima 1-2 hónap
Abból a 10 dolcsiból inkább vegyél egy üveg royalt, jobban jársz...
Én bwinen most csináltam 22 dollárból 450-et 2 hét alatt ugyhogy hajrá!:D
én úgy 8 hónap alatt csináltam meg ezt a challanget :D igaz közbe volt cashout is egy kevés.
Az elején ha van egy kis mákod akkor utána 3-4 hónap, agresszív BRM és meglehet.
EDIT: Figyelembe véve a mezőny erősödését második gondolatra kitolnám 6-8 hónapra.
én így állok most 10 felutalt dollárból (az eddigi számtalan próbálkozást felejtsük el :) )
http://kepfeltoltes.hu/120315/8860917192012_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
10-11bi-okkal lehet shotolgatni a magasabb limiteket... persze ha van elég tapasztalatod és tudásod. 1-2 bi bukó után vissza... nem kell tökölni 50+ bi-ekkel mikron.
Az ilyen hot run történeteket mindig jó olvasni, meg álmodozni, hogy bárcsak nekem is lenne. Bár nekem ahogy nőne a bankroll annál jobban paráznék, hogy elbukom.
Ha kiválasztod számodra a legkönnyebb játékot, akkor belátható időn belül meglehet csinálni. Nekem ez a don és F50 sng. Tavaly egy ponton $40 volt a rollom PS-en, nyomtam az $5-os donokat, amiből lett $5-os Fifty, ami változott $7-ra, 2-3 hónap alatt már volt $700-om, aztán felléptem $15-os versenyekre, 1 hét alatt lett kb $980 a rollom. Aztán megutáltam a Fifty-t és abbahagytam.
888-on már 500-al indultam, másfél hónap alatt lett $2500. De most megint "nullán" vagyok mert eltilteltem, újra $5-os sng-kel szenvedek.
barátnőm $0-ból kevesebb, mint egy év alatt megcsinálta.
everesten kezdett, aztán átment máshová sng-zni.
sok értelme amúgy nem volt, csak fogadtunk...és vesztettem :D
dolgozik ő is, munka mellett, után, helyett, közben játszott :)
bg87: nice graf:) de ha volt már pár próbálkozás, akkor azért nem 10$-os rollból lett ez, hanem 10*x$-ból (amennyiszer depóztál 10$-t), de azért szép így is, úgy is
Amúgy én is 16$-ral kezdtem fiftyzni (mondjuk a 16$ azt jelenti, hogy épp annyi volt a számlámon, később rátöltöttem, mondjuk nem kellett volna feltétlenül, mert jól ment, de én csak 80-90bi+ érzem jól magam)