Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Általános pénzügyi áttekintés (egy kezdő kérdései)

risa
Válasz Rumjack kommentjére
2013. aug. 5. 10:00

Maximum az adózást tudod elkerülni, de a pénzed közel sem lesz tiszta, nyilván mennyiség függő, hogy egyes esetekben milyen megoldást érdemes választani...Offshore-ban tudok segíteni.

lecso10
Válasz jak1 kommentjére
2013. aug. 5. 10:04

Hö, az adózás választható?! :) Engem csúnyán átbasztak!

Gondolom amikor kapsz valakitől, vagy találsz stb pl 20eFt-t, akkor azt is feljegyzed azonnal a kis adónaplódba, és bevalláskor feltünteted, és befizeted utána a 43%-t?

bubucmester
2013. aug. 5. 13:00

Dehogy, leadja szépen a jegyzőnek és megvárja, hogy jelentkeznek-e érte. Kivétel természetesen ha közönség számára nyitva álló hivatali, vállalati vagy más épületben, vagy helyiségben, valamint közforgalmú közlekedési és szállítási vállalat szállítóeszközén találja, mert akkor úgy adja oda a hivata/vállalatnak, hogy nem kap semmit X hónap után sem (bár nagy érték esetén méltányos összegű találói díjra jogosult) :D

Epi81
2013. okt. 12. 20:44

Sziasztok!

Most készülök csinálni egy skrilles számlát. Azt viszont még nem tudom, hogy a
"pókerterem - skrill - bank - kápé" rögös útjának melyik állomásán váltjuk át a dollárt forintra?
köszönöm a segítséget

Mezo_gsi
Válasz Epi81 kommentjére
2013. okt. 12. 20:54

Sziasztok!

Most készülök csinálni egy skrilles számlát. Azt viszont még nem tudom, hogy a
"pókerterem - skrill - bank - kápé" rögös útjának melyik állomásán váltjuk át a dollárt forintra?
köszönöm a segítséget

Szia!

A pókerteremben ugye dollárod van.
A Skrill számlád is dollár alapú legyen!
Igényelj hozzá Mastercardot!
Vásárolj vele, vagy vegyél fel forintot ATM-ből!

Epi81
2013. okt. 12. 21:03

Szia!

Kösz a gyors választ!
Hagyjam ki a bankot lehetőleg?
Ha befizetésről van szó, akkor mi a teendő?

ezt is köszi :-)

GStealer
2013. okt. 12. 22:12

Tökéletes rá az USD alapú Skrill számla, a termek között vele a pénzmozgatás. A bankot azért jó kihagyni, mert akkor nem kell folyton forintban is nagyobb összeget tárolnod, szimplán akkor vásárolsz amikor akarsz, a rendszer meg átváltja neked adott árfolyamon.

Altos
2013. okt. 17. 11:59

Van olyan terem ahol nem szöröznek azon hogy mivel történt az utolsó befizetésed? Konkrétan a mybetnél volt korábban skrill befizetésem, de utojára netellert használtam és így nem akarják skrillre kifizetni a pénzt. A netellert csak az euro számla miatt nyitottam, de anyira bénák hogy elment tőlük a kedvem, maradnék a skrillnél csak kéne egy terem ahol a neteller befizetés után skrillre tudok kifizetni.

bubucmester
2013. okt. 17. 12:01

Fizess be megint 5 eurót Skrillel, és akkor az lesz az utolsó :)

trixilw
Válasz Altos kommentjére
2013. okt. 17. 12:03

Van olyan terem ahol nem szöröznek azon hogy mivel történt az utolsó befizetésed? Konkrétan a mybetnél volt korábban skrill befizetésem, de utojára netellert használtam és így nem akarják skrillre kifizetni a pénzt. A netellert csak az euro számla miatt nyitottam, de anyira bénák hogy elment tőlük a kedvem, maradnék a skrillnél csak kéne egy terem ahol a neteller befizetés után skrillre tudok kifizetni.

ipokeren belül mozogva erre nagyon nincs lehetőség. Vagy ugyanarra fizetik amivel beraktál vagy bankszámlára tolják ki.
Egyszerűbb ha kérsz pénzcserét valakitől.

Élő ügyfélszolgálat