Maximum az adózást tudod elkerülni, de a pénzed közel sem lesz tiszta, nyilván mennyiség függő, hogy egyes esetekben milyen megoldást érdemes választani...Offshore-ban tudok segíteni.
Hö, az adózás választható?! :) Engem csúnyán átbasztak!
Dehogy, leadja szépen a jegyzőnek és megvárja, hogy jelentkeznek-e érte. Kivétel természetesen ha közönség számára nyitva álló hivatali, vállalati vagy más épületben, vagy helyiségben, valamint közforgalmú közlekedési és szállítási vállalat szállítóeszközén találja, mert akkor úgy adja oda a hivata/vállalatnak, hogy nem kap semmit X hónap után sem (bár nagy érték esetén méltányos összegű találói díjra jogosult) :D
Sziasztok!
Most készülök csinálni egy skrilles számlát. Azt viszont még nem tudom, hogy a
"pókerterem - skrill - bank - kápé" rögös útjának melyik állomásán váltjuk át a dollárt forintra?
köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Most készülök csinálni egy skrilles számlát. Azt viszont még nem tudom, hogy a
"pókerterem - skrill - bank - kápé" rögös útjának melyik állomásán váltjuk át a dollárt forintra?
köszönöm a segítséget
Szia!
Kösz a gyors választ!
Hagyjam ki a bankot lehetőleg?
Ha befizetésről van szó, akkor mi a teendő?
ezt is köszi :-)
Tökéletes rá az USD alapú Skrill számla, a termek között vele a pénzmozgatás. A bankot azért jó kihagyni, mert akkor nem kell folyton forintban is nagyobb összeget tárolnod, szimplán akkor vásárolsz amikor akarsz, a rendszer meg átváltja neked adott árfolyamon.
Van olyan terem ahol nem szöröznek azon hogy mivel történt az utolsó befizetésed? Konkrétan a mybetnél volt korábban skrill befizetésem, de utojára netellert használtam és így nem akarják skrillre kifizetni a pénzt. A netellert csak az euro számla miatt nyitottam, de anyira bénák hogy elment tőlük a kedvem, maradnék a skrillnél csak kéne egy terem ahol a neteller befizetés után skrillre tudok kifizetni.
Fizess be megint 5 eurót Skrillel, és akkor az lesz az utolsó :)
Van olyan terem ahol nem szöröznek azon hogy mivel történt az utolsó befizetésed? Konkrétan a mybetnél volt korábban skrill befizetésem, de utojára netellert használtam és így nem akarják skrillre kifizetni a pénzt. A netellert csak az euro számla miatt nyitottam, de anyira bénák hogy elment tőlük a kedvem, maradnék a skrillnél csak kéne egy terem ahol a neteller befizetés után skrillre tudok kifizetni.