Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Általános pénzügyi áttekintés (egy kezdő kérdései)

trixilw
Válasz bubucmester kommentjére
2013. okt. 17. 12:04

Fizess be megint 5 eurót Skrillel, és akkor az lesz az utolsó :)

nem lesz jó, mert nézik a befizetett összeget is. Ha nincs befizetés után viszonylag nagy mozgás, maximum ugyanannyit engednek kifizetni mint amennyit befizetett. A többit pedig a régebbiekre.

Altos
Válasz trixilw kommentjére
2013. okt. 17. 12:41

ipokeren belül mozogva erre nagyon nincs lehetőség. Vagy ugyanarra fizetik amivel beraktál vagy bankszámlára tolják ki.
Egyszerűbb ha kérsz pénzcserét valakitől.

Full Tilt, Ongame, Boss?

A pénzcsere hogyan működik?

Szecska
Válasz Altos kommentjére
2013. okt. 17. 12:45

Full Tilt, Ongame, Boss?

Meghirdeted itt, valaki jelentkezik ra. Te elkuldod neki X modon, o meg neked Y modon. Mindenki boldog

buckaroo
Válasz Altos kommentjére
2013. okt. 17. 12:49

Full Tilt, Ongame, Boss?

Bosson nincs pénzcsere..

Szecska
Válasz buckaroo kommentjére
2013. okt. 17. 12:57

Bosson nincs pénzcsere..

Raadasul az eredeti kerdes az ipokerre vonatkozott, es ott sincs tudtommal egy ideje

Altos
Válasz buckaroo kommentjére
2013. okt. 17. 12:58

Igazából a kérdés első fele arra vonatkozott hogy nem ipoker hálózatban lehetséges-e a neteller be- skrill kifizetés...

Pénzcserét még nem csináltam, ha eseteleg valakit érdekel szó lehet róla, de nem nagy pénzről van szó. Végső esetben meg visszautalom bankszámlára.

Szecska
Válasz Altos kommentjére
2013. okt. 17. 13:05

Igazából a kérdés első fele arra vonatkozott hogy nem ipoker hálózatban lehetséges-e a neteller be- skrill kifizetés...

Pénzcserét még nem csináltam, ha eseteleg valakit érdekel szó lehet róla, de nem nagy pénzről van szó. Végső esetben meg visszautalom bankszámlára.

Ha elfogadsz egy tanacsot, akkor hirdesd meg. A piacteren van egy hivatalos penzcsere topic, ott hamarabb eszreveszik, mert jobban szem elott van. Ird meg,hogy lenne x dollarod itt,es szeretnel cserebe x-valamennyi dollart ott. Ha felajanlasz valamennyi penzt a kozvetitonek meg mindig jobban jarsz, mint az utalgatassal, raadasul jobb esetben azonnal penzednel vagy

bubucmester
Válasz trixilw kommentjére
2013. okt. 17. 13:22

nem lesz jó, mert nézik a befizetett összeget is. Ha nincs befizetés után viszonylag nagy mozgás, maximum ugyanannyit engednek kifizetni mint amennyit befizetett. A többit pedig a régebbiekre.

Nekem engedték így. De ha belegondolsz, muszáj is nekik, hisz a kártyák elég gyorsan lejárnak, így nem tudsz ugyanarra kiutalni, ha náluk nyomod 1-2 éve.

Altos
Válasz bubucmester kommentjére
2013. okt. 21. 11:21

Megoldódott...

No végül megoldódott, a Poker Heaven-t nem zavarta hogy netelleren fizettem be és skrillen ki. Egyébként nem is fér a fejembe, hogy mi alapján tagadják ezt meg más termek...

Epi81
Válasz Rumjack kommentjére
2013. okt. 21. 14:01

Halihó!

Most nyitok egy Skrill számlát és ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket.
Szeretnék rá pénzt feltölteni. Hogy elsőként honnan töltök fel rá, annak van jelentősége?

hálás köszönettel

Élő ügyfélszolgálat