Fizess be megint 5 eurót Skrillel, és akkor az lesz az utolsó :)
ipokeren belül mozogva erre nagyon nincs lehetőség. Vagy ugyanarra fizetik amivel beraktál vagy bankszámlára tolják ki.
Egyszerűbb ha kérsz pénzcserét valakitől.
Full Tilt, Ongame, Boss?
A pénzcsere hogyan működik?
Full Tilt, Ongame, Boss?
A pénzcsere hogyan működik?
Bosson nincs pénzcsere..
Igazából a kérdés első fele arra vonatkozott hogy nem ipoker hálózatban lehetséges-e a neteller be- skrill kifizetés...
Pénzcserét még nem csináltam, ha eseteleg valakit érdekel szó lehet róla, de nem nagy pénzről van szó. Végső esetben meg visszautalom bankszámlára.
Igazából a kérdés első fele arra vonatkozott hogy nem ipoker hálózatban lehetséges-e a neteller be- skrill kifizetés...
Pénzcserét még nem csináltam, ha eseteleg valakit érdekel szó lehet róla, de nem nagy pénzről van szó. Végső esetben meg visszautalom bankszámlára.
nem lesz jó, mert nézik a befizetett összeget is. Ha nincs befizetés után viszonylag nagy mozgás, maximum ugyanannyit engednek kifizetni mint amennyit befizetett. A többit pedig a régebbiekre.
Megoldódott...
No végül megoldódott, a Poker Heaven-t nem zavarta hogy netelleren fizettem be és skrillen ki. Egyébként nem is fér a fejembe, hogy mi alapján tagadják ezt meg más termek...
Halihó!
Most nyitok egy Skrill számlát és ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket.
Szeretnék rá pénzt feltölteni. Hogy elsőként honnan töltök fel rá, annak van jelentősége?
hálás köszönettel