lion
Válasz redoubtable kommentjére
2012. júl. 14. 10:09
Erről van szó kb! Ez egy óriási baromság!
De ha valamelyik "okosnak" van 1/1 tulajdonú ingatlan fedezete a pénzemre, akkor vágjunk bele egy nagyobb összeggel. Ha napi 1% ot kapok többet nem csinálok semmit csak szedem fel a jutalékot.
Nekem most járt le a 3hónap (addig kamatozik a befektetett összeg, utána a kamatai), most 3x annyi van és a berakott lovét már kiszedtem, így már nem kockáztatok semmit:)
Ha ez nem tetszik valakinek az az ő baja:D
bye
redoubtable
Válasz lion kommentjére
2012. júl. 14. 10:57
Nekem most járt le a 3hónap (addig kamatozik a befektetett összeg, utána a kamatai), most 3x annyi van és a berakott lovét már kiszedtem, így már nem kockáztatok semmit:)
Ha ez nem tetszik valakinek az az ő baja:D
bye
mennyit tettél be? Mennyit kerestél?
lion
2012. júl. 14. 11:08
Zsebembe azért ne turkálj már ty
redoubtable
Válasz lion kommentjére
2012. júl. 14. 11:13
Zsebembe azért ne turkálj már ty
Én hozok 10M FT ot. napi 1% ot kérek a 0.5% a tied. Ingatlan fedezetet kérek. Így te is meg én is keresünk egy csomó pénzt. Érdekel a dolog?
lion
2012. júl. 14. 11:27
Én hozok 10M FT ot. napi 1% ot kérek a 0.5% a tied. Ingatlan fedezetet kérek. Így te is meg én is keresünk egy csomó pénzt. Érdekel a dolog?
Nincs fedezet, akkor mi lenne neked a kockázat?
Kockázat nélkül nincs haszon:)
pszibu
2012. júl. 14. 11:29
tíz dodóból csinált harmincat, és ez tény, minek ide fedezet, miért bizalmatlankodsz? told be a tíz misidet, látod, nem átverés! :D :rolleyes:
redoubtable
Válasz lion kommentjére
2012. júl. 14. 11:33
Nincs fedezet, akkor mi lenne neked a kockázat?
Kockázat nélkül nincs haszon:)
Maradjunk annyiban, hogy nem most jöttem le a falvédőről...
Lehetetlen reklámozol! Egy csalást, átverést, lehúzást!
redoubtable
Válasz pszibu kommentjére
2012. júl. 14. 11:36
tíz dodóból csinált harmincat, és ez tény, minek ide fedezet, miért bizalmatlankodsz? told be a tíz misidet, látod, nem átverés! :D :rolleyes:
50$ ra gondoltam. Túlbecsültem a fiút! :D
lion
2012. júl. 14. 11:40
10 50 10millió
ovisok vagytok, csak tudnám minek olvastok ilyen topicot be a bankba azt viktor majd fedez:D
redoubtable
Válasz lion kommentjére
2012. júl. 14. 11:47
ovisok vagytok
Bár adná a jó isten, hogy újra ovis lehessek!