Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Alternatív befektetési lehetőségek pókereseknek (?)

klall
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. júl. 13. 12:53

Na mégegy okostojás

pszibu
Válasz mikki86 kommentjére
2012. júl. 13. 13:02

Napi 1.5% kamat?

Hát lol bazdmeg, úgy tűnik bármikor találni elég hülyét aki még mindig beveszi ezt. Mondjuk szűzlányok is lesznek mindig.

no offense, de ilyenekre válaszolni is gáz :))

egyébként én is tudok egy elég jó üzletet a vállalkozószelleműeknek: összeírod egy papírra, hogy mik azok a dolgok, amiket szeretnél, beteszed a papírt egy borítékba, nyomsz rá egy bélyeget, és feladod postán. ja, a címzetthez beírod, hogy Mikulás!

decemberre, ha minden igaz, meglesznek a cuccok, és az egész pár száz forint BEFEKTETÉSSEL megoldható! eléggé PLUSZEVÉ!!!

Lompesz
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. júl. 13. 18:31

Úgy látom a vége elment egy kicsit nem kívánt irányba. Egyébként jó lenne ha intelligensebbek, kulturáltabbak lennének a kritikák egymással szemben, hogy lehessen jó dolog egy ilyen okos topikból! :) Sok szimpatikus és különösen hasznos hozzászólást, infót olvastam én is.
Akit érdekel még a tőzsde világa, azon belül is a derivatív piac, érdekes előrejelzések, elemzések : A derivatíva válság, ami elpusztíthatja a jelenlegi pénzügyi rendszert

A saját tapasztalatom, van már jócskán: saját hálózatot, rendszert kell elindítani, saját termékkel!!! Olyan kreatív nemzet vagyunk.... :) Én személy szerint a póker területén is jól elgondolkodnék! Csodálkozom, hogy még nem fordult a fórum egy kis brain storming-ba! A portfóliókkal kapcsolatban talán a régi képlet, business, tőzsde, ingatlan is olyan ingoványos mostanság! Mit szóltok hozzá? Az én meglátásom, termőföld, élelmiszer előállítás, VÍZ ( ivóvíz, víztisztítás), és gyógyítás-ra voksolnék!!! :)

Shaikon
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. júl. 13. 18:38

Akinek saját vize és földje van az lesz a befutó 10-20-30 év múlva.

Trash
Válasz Shaikon kommentjére
2012. júl. 13. 19:10

Akinek saját vize és földje van az lesz a befutó 10-20-30 év múlva.

+1 nem hülyeség!:)

titcar
Válasz mikki86 kommentjére
2012. júl. 13. 20:33

$ alapon ám azért azt se felejtsük el! :D mármint a kamat :D

Shaikon felvetése amúgy nem hülyeség :)

JuhaAasz
Válasz titcar kommentjére
2012. júl. 13. 22:45

Meghallgattam már ezt a két esti előadást amit Lendvai Tomi tartott, de valahogy nem áll össze a kép az egészről. Vagy valami értelmezési problémáim vannak...

klall
Válasz JuhaAasz kommentjére
2012. júl. 13. 23:15

Meghallgattam már ezt a két esti előadást amit Lendvai Tomi tartott, de valahogy nem áll össze a kép az egészről. Vagy valami értelmezési problémáim vannak...

Végre valaki aki legalább megnézte miez...
am írj privit ha van kérdésed

Maxxxika
Válasz titcar kommentjére
2012. júl. 13. 23:28

$ alapon ám azért azt se felejtsük el! :D mármint a kamat :D

Shaikon felvetése amúgy nem hülyeség :)

És a kempingsajtot kipróbálta valaki?
Most akciós.

össze is csordult a nyálam, de most már fogyókúrázni kellene.(85kg)

klall
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. júl. 13. 23:48

És a kempingsajtot kipróbálta valaki?
Most akciós.

össze is csordult a nyálam, de most már fogyókúrázni kellene.(85kg)

mi is a topik neve viccek és egyéb baromságok?ja nem, Alternatív befektetési lehetőségek pókereseknek.

Élő ügyfélszolgálat