Elég nagy balhé volt a Questornál srácok , kb bebukott az egész ! Nehogy oda tegyétek a pénzetek , én messzire kerülöm!
Ticci tleg jó szándékból mondom a Quastort most semiképpen se
Quastor , meg utána néztem a másiknak BudaCash ezek voltak a 2 csaló cég , ezeket nagyívbe kerülje mindenki !
Halvány lila gőzöm sincs hogy hogy de nagyon cselesen behúzták sok kisember befektetését, fogalmam se volt róla csak szeretem a focit és ott kapcsoltam h a Tarsoly Csabit elvitték a börtönbe . Gondoltam felhívom rá a figyelmet hátha nem mindenki jár nyitott szemekkel mint én!
hátha nem mindenki jár nyitott szemekkel mint én!
nap kommentje
Éves szintem milyen hozamot tartotok számotokra jónak ?
Itthon nincs értelme bankba tenni a pénzt, sem pl állampapírba, mert a kamatadó miatt lényegében semmit nem nyersz az amúgy is nevetséges kamatokkal. Havi 5%-ért adj kölcsönbe megbízható ismerősnek, persze normális fedezet biztosítása mellett. Ha több pénzről van szó, akkor pedig ingatlanba fektesd, pl vidéki városokban irodahelyiség stb.
QUAESTOR Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Zrt, a Hungária Értékpapír Zrt. és a Buda-Cash Brókerház Zrt-t az MNB azonnali hatállyal felfüggesztette a tevékenységi engedélyeit, továbbá felügyeleti biztost rendelt ki az intézményekhez. De nyomoznak a Concorde Értékpapír Zrt után is, szóval most kicsit pihentetni kéne a tőzsdei dolgokat.