befektetés
Kiváncsi lennék a véleményekre, hogy szerintetek mibe érdemes most befektetni+a tapasztalatokra.
Már ezen gondolkodom egy pár napja, hogy a kikért pénzem mibe hogyan fektessem.De semmi jó ötletem nem támadt.
Szóval várom a hozzászólásokat.
Ez azért attól is függ mennyi kockázatot vállalnál be,vagy megelégszel egy konzervatív lekötött betéttel is ami viszont megkimélhet az idegeskedéstől.
vállalok némi kockázatot."kozkázat nélkül nincs nyereség"
mondjuk nekem elsősorban Nem meggazdagodásra kell hanem hogy ne itthon tartsam és ne tudjak belőle költögetni.
Add az asszony kezébe, és már nincs is olyan gondod hogy mit kezdj a pénzzel, mert már el is tűnt. :) Amúgy ezekben az időkben nem sokat tudnak biztosat mondani.
Add az asszony kezébe, és már nincs is olyan gondod hogy mit kezdj a pénzzel, mert már el is tűnt. :) Amúgy ezekben az időkben nem sokat tudnak biztosat mondani.
Egyébként nincs asszony :)
Bodzatermesztés!!
1 év,és megvan a BMW terepjáró :D
vállalok némi kockázatot."kozkázat nélkül nincs nyereség"
mondjuk nekem elsősorban Nem meggazdagodásra kell hanem hogy ne itthon tartsam és ne tudjak belőle költögetni.
OTP részvénypapír mellett döntöttem.De még nem vettem meg valószínűleg ma fogják jóváírni a számlámon a pénzt szóval ezért nem.
Azóta, hogy nyitottam ezt a topikot 335 pontot ment fel.
Elég nyomasztó 220K ft-ot számít.(ennyi lenne már a "haszon")Így meg már nem merem megvenni.Vagy ezzel ne foglalkozzak?
OTP részvénypapír mellett döntöttem.De még nem vettem meg valószínűleg ma fogják jóváírni a számlámon a pénzt szóval ezért nem.
Azóta, hogy nyitottam ezt a topikot 335 pontot ment fel.
Elég nyomasztó 220K ft-ot számít.(ennyi lenne már a "haszon")Így meg már nem merem megvenni.Vagy ezzel ne foglalkozzak?