Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Eurolinx kifizetések

Lev729
Válasz ceewyl kommentjére
2009. aug. 22. 12:55

Áhh, ez nagyon durva. Sajnálom, hogy így jártatok :(

Losika
Válasz Lev729 kommentjére
2009. aug. 22. 13:08

A Microgaming network miért nem áll a játékosok mögé?
Így ők is lehúzhatják a rolót.
Klassz hogy az online bankrollom 100%-a volt bent még ha nem is volt nagy összeg.

andree
Válasz Losika kommentjére
2009. aug. 22. 13:14

Én már 4 hónapja kivettem a maradékot egy másik Prima skinről. Van egy mázsa skin 60%+ rb-k, túlméretezett rakeracek meg max 10 asztal/tét. Sztem szép lassan behal az egész. A microgaming helyében inkább összehoztam volna ezt a pár millió $-t, mert ezzel végük van kb. Bár mondjuk csak más néven nyitnak majd egy másik hálózatot gondolom. Minden meg van hozzá csak le kell cserélni a grafikát.

shiningKKingdom
2009. aug. 22. 13:22

Végül én sem mentem vissza.
Az a baj, hogy a chip dumpingra sem lett volna esélyed, mert a kifizetéseket vissza sem tették a számlákra, már hónapokkal ezelőtt tudták a sorsokat a rohadékok.

Nekem a kocsim ára lett oda, most grindelhetek két hónapig zombi üzemmódban, hogy esély legyen visszaszerezni.

A legdurvább, hogy volt egy játékos, aki visszament raket termelni, lett egy +30k-s rusha egy hét alatt, és így azt is bebukta.
Az egészben az a legelszomorítóbb, hogy szerződéses játékos volt, és még őt is behúzták. 130k-ja volt bent, kezdheti előlről a pokeres karrierjét 2k-val, pedig az egyik legjobb omaha játékos, akit valaha láttam.

Amúgy ezután nem lepődnék meg, ha a microgaming forgalma drasztikusan visszaesne, mert a többi teremből is pánikszerűen kikapkodják majd a tájékozottabb játékosok.

Így van és meg is érdemlik! Ember ne tegye többet a lábát ebbe a tetves hálózatba! Ja amúgy hallottam én is arról a csávóról, + még voltak 1-2-en akik 250k+ nagyságrendű veszteségeket említettek. Én kb "csak" fele annyit buktam a dolgon mint te, azzal vigasztalom magam hogy az összeg kb fele itt szerzett profit volt, ettől függetlenül kurvára idegesít nem is annyira a bukta hanem az h nem tehetek SEMMIT! Mind1 az én hibám is, annak ellenére depoztam h itt már írták páran h 1 hónapot vártak a kifizetésekre, egy legyintéssel elintéztem h biztos csak átmeneti nehézségek... én marha....
Na mind1, Eurolinx, Microgaming, NYALJHÁTOK KI A SEGGEM!

ceewyl
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2009. aug. 22. 13:34

Így van és meg is érdemlik! Ember ne tegye többet a lábát ebbe a tetves hálózatba!

Na mind1, Eurolinx, Microgaming, NYALJHÁTOK KI A SEGGEM!

+1 :(

castor11
2009. aug. 22. 15:19

Ez több, mint kib****s.... Tudom, hogy nem sokat segít, de én is nagyon sajnálom a dolgot. Kitartást!
Az biztos, hogy nem fogom a microgaming-es termeket erőltetni és akkor még finoman fogalmaztam....

kisrapi
Válasz castor11 kommentjére
2009. aug. 22. 16:30

Egyébként ilyenkor valamiféle kártalanítási folyamat nem indul be?(már megint naív vagyok:) ) Mert kb. akkor az ilyen netes felügyelő szerveknek 0 funckiója van, azon kívül hogy némi koncessziós díjat beszednek....

ceewyl
Válasz kisrapi kommentjére
2009. aug. 22. 17:00

Egyébként ilyenkor valamiféle kártalanítási folyamat nem indul be?(már megint naív vagyok:) ) Mert kb. akkor az ilyen netes felügyelő szerveknek 0 funckiója van, azon kívül hogy némi koncessziós díjat beszednek....

Elméletben beindul, gyakorlatban szerintem nem.
Meg először nem a játékos fogják megkapni a pénzüket...

rogan99
2009. aug. 22. 18:56

A szomorú hogy ennek ellenére nem fog visszaesni a microgaming játékosállománya. Pár jól tájékozott ember kiveszi a pénzét és az életben nem játszik ott többet, de a tömeg marad. A tusk fiaskó után sem változott semmi, sőt vannak sokan akik ott beszívták majd most itt is.

pendre
Válasz rogan99 kommentjére
2009. aug. 23. 12:37

Mondjuk szerintem a Microgaming erről egyáltalán nem biztos, hogy bármit is tehet, hiszen ő tudtommal "csak" a szoftvert és a hálózatot adja. Rajta számonkérni a csődöt kicsit olyan, mintha kifizetett munkát nem teljesítő kőműves mellett a vakolókanalat forgalmazó kereskedést is kárhoztatnánk...
Persze én most azt feltételeztem, hogy a csődbe ment termek és a Microgaming között nincs tulajdonosi átfedés.
Amúgy viszont ijesztő a jelenség, muszáj lesz komolyabban venni a bankroll managementet..

Élő ügyfélszolgálat