Azt nem értem hogy miért nincs ennek tulajdonképpen sehol sem hírértéke?!
Mondjuk szerintem a Microgaming erről egyáltalán nem biztos, hogy bármit is tehet, hiszen ő tudtommal "csak" a szoftvert és a hálózatot adja. Rajta számonkérni a csődöt kicsit olyan, mintha kifizetett munkát nem teljesítő kőműves mellett a vakolókanalat forgalmazó kereskedést is kárhoztatnánk...
Persze én most azt feltételeztem, hogy a csődbe ment termek és a Microgaming között nincs tulajdonosi átfedés.
Amúgy viszont ijesztő a jelenség, muszáj lesz komolyabban venni a bankroll managementet..
Nem értettem az angol szöveget, de itt felszámolás, vagy csődeljárás indult?
Ilyenkor a játékosok hol állhatnak a hitelezők/tartozások kielégítésének sorrendjében? Gyakorlatilag a legfőbb hitelezők.
Meg hova, hogy tűnhet el az összes pénz úgy, hogy semennyit nem látnak a végén a játékosok? (kifizették munkabérnek, szoftverre, licenszdíj, +hitel?)
Ezt az adminoktól kell megkérdezni.
Hát ez nagyon durva,el se hiszem hogy ilyen 2009 ben megtörténhet! :(
Hát ez nagyon durva,el se hiszem hogy ilyen 2009 ben megtörténhet! :(
Nem értettem az angol szöveget, de itt felszámolás, vagy csődeljárás indult?
Ilyenkor a játékosok hol állhatnak a hitelezők/tartozások kielégítésének sorrendjében? Gyakorlatilag a legfőbb hitelezők.
Meg hova, hogy tűnhet el az összes pénz úgy, hogy semennyit nem látnak a végén a játékosok? (kifizették munkabérnek, szoftverre, licenszdíj, +hitel?)
Nem tudom hány mrd $-os üzletág, de elképesztő, hogy önálló felügyeleti szerv, vagy biztosítási alap, vagy bármilyen garancia nélkül működik az egész.
Mondjuk utána lehet végetérne a jóvilág, rb, bónusz, stb, ha felügyeleti díjat, vagy biztosítási alapba kéne fizetni a termeknek. Kivitelezhetetlen.
Elképesztő. Ha valamelyik partner (hitelező) a követelései miatt megunta, és felszámolási eljárást kért a cég ellen, akkor ha van még valami érték a cégben, azt szét kéne osztani. Kijelölnek egy felszámolót, fogalmam nincs hogy megy. Persze első helyen a játékosok között rendezném a tartozást. Álom. Bankban is a betétes a legfőbb erő (ha nem, akkor ott a garanciaalap), de valaminek védeni kéne a játéksok, mint legmeghatározóbb elem érdekeit.
140k $ csak úgy elveszik egy embernél? Marad a jóhiszeműség?
Ilyenkor jön rá az ember, hogy odaadod a pénzed, és semmi garancia. A bónuszok, RB meg pláne csak ígéret marad, amíg ki nem fizetik "fizikailag" is.
Tegyük fel, hogy ez még "normális", mert nem tudták az ígéreteiket (rb, bónusz) teljesíteni, nem úgy alakult a biznisz.
De hogy a játékosok egymás között átjátszották a saját pénzüket... az nem az övüké, soha nem is volt. Ilyen nincs.