Hmm..Azon gondolkodom, hogy mennyire lenne kivitelezheto egy kamu rablas. Vagy hogy milyen kovetkezmenyekkel jarna. Meg kellene csinalni ugyanezt megint, csak most szervezetten, iranyitottan. Teszem azt, "feltorni" Tibibacsi szamlajat (email accountjat), es atutalni pl. 500 dollart egy masik jatekosnak, utana, meg kiszedni a penzt. Aztan irni a supportnak, hogy megint eltunt a szamlarol penz, es hogy surgosen nezzenek utana. Amennyiben ugye utana tudnak nezni, akkor valoszinuleg az elozonek is utana tudnak nezni, csak nem akarnak..ha meg nem tudnak utana nezni, akkor meg nincs ertelme caken jatszani, mert egyszeruen nincs biztonsagban a penzed. Utana barhogy is alakul a sztori, feltenni az osszes forumra. Szerintetek mi lenne a vege?
Sziasztok! ahogy már az elején nem biztattam senki , most se fogok! Mivel már velem ez meg történt és én is végig mentem ezen a folyamaton, de reméltem hogy legalább Tibibácsi előrébb jut mit én! De sajnálattal látom hogy nem, egy helyben toporog! ebbe már jobb lesz beletörődni én szerintem! Felőlem le szólhatok bármit csinálhatok, de ez így van, mint már írták egy porszemek vagyunk a világban sajnos!!!!!!!!!! És a cake csak annyit fog írni a legvégén hogy sajnáljuk a történteket ........ további jó játékot kívánunk! Mert mivel Tibibácsi hibája is meg a cakepoker hibája is. És kinek van a nagyobb szava persze hogy a cakePoker-nek :( ! de ez így van ! Sajnálom a dolgot!
Ja és írkálni minden forumra?!?!??! HÁt hát hány napja megy ez az ügy 3-4 nem tom pontosan, de ha már ennyi idő alatt nem jutottak semmire akkor ennek már lőttek! Ha el játszották a pénzt vagy oda bukták valakinek akkor se lesz meg, mert nem gyanúsíthatnak bárkit akivel játszott. mert azok is felháborognak és ott el fognak menni a cakePoker-től és ők se akarják ezt szerintem! De hajrá Tibibbácsi!!!!!!!
neo-morf: persze egy vírusírtó mindenképpen kell, nod nem rossz választás.
de tényleg ne feledkezzetek meg az antispywarekről sem, legalább kettőt-hármat válasszatok az alábbi 5ből:
spybot search and destroy
spyware terminator
spyware doctor
superantispyware
ad-aware
én kb. ilyen sorrendbe raknám őket
sajnálom tibibácsi, de nem hiszem hogy ne tudnál visszajönni simán pár hónap alatt, és nem esélytelen az sem, hogy sikerül megmenteniük a pénzed egy részét. sok sikert!
Ez a jelszó változtatás tényleg ennyiből tart, kipróbáltam én is.
Viszont egyet nem értek. Ha a Te számládat azonnal zárolták, az övét miért nem? Vagy Te zároltad a sikertelelen belépések miatt?
Tibibácsi, ha játékra alkalmas állapotban érzed magad és találtál egy másik termet, akkor egy pár bájint tudok kölcsönözni, ha úgy érzed szükség van rá :) természetesen kamatmentesen és addig, ameddig egyenesbe nem jössz.
Tibibácsi, ha játékra alkalmas állapotban érzed magad és találtál egy másik termet, akkor egy pár bájint tudok kölcsönözni, ha úgy érzed szükség van rá :) természetesen kamatmentesen és addig, ameddig egyenesbe nem jössz.
neo-morf: persze egy vírusírtó mindenképpen kell, nod nem rossz választás.
de tényleg ne feledkezzetek meg az antispywarekről sem, legalább kettőt-hármat válasszatok az alábbi 5ből:
spybot search and destroy
spyware terminator
spyware doctor
superantispyware
ad-aware
Kösz srácok, jólesik, de még bízom benne hogy nem lesz rá szükség.